terug naar categorieën
“Stap samen letterlijk in het huwelijksbootje”
Smidtje Luxury Cruises is gespecialiseerd in bijzondere en luxe vaartochten zoals huwelijksaanzoeken- en ceremonies. Hiermee bieden we een onvergetelijke dag op de Amsterdamse grachten.
We leveren altijd maatwerk, precies afgestemd op uw wensen en behoeften. U kunt bij ons uw bruiloft organiseren op de Amsterdamse grachten. Daarbij hebben voor iedere bruiloft een perfecte boot, met keuze uit intiem voor een klein gezelschap of grote luxe boten voor een groot gezelschap.
Een huwelijksceremonie aan boord, een transfer tussen verschillende locaties, of het feest na afloop: het is allemaal mogelijk en de organisatie kan volledig aan ons overgelaten worden.
Met het persoonlijke contact, de uitgebreide cateringmogelijkheden zoals bruidstaarten, buffetten, bloemen in je favoriete kleur en extra aandacht voor alle details maken we deze dag onvergetelijk!
Een bruiloft vereist altijd maatwerk. Breng uw wensen en behoeftes in kaart zodat wij een volledig beeld hebben. Dan maken we voor u een offerte op maat die past bij uw wensen. Geef het aantal personen, datum, tijd, duur, opstap plek en eventuele voorkeuren alvast door zodat we uw droom bruiloft een realiteit kunnen maken.