terug naar categorieën

Trouwen in stijl met Smit mode

Op de mooiste dag van je leven wil je er natuurlijk op je mooist uitzien! Bij Smit mode zijn wij er voor je om te zorgen dat je zeker weet dat je straalt. Zo hebben we een groot assortiment trouwpakken van het merk Immediate, maar bieden we bijvoorbeeld ook de gelegenheid om een compleet op maat gemaakt trouwpak samen te stellen. Naast trouwkostuums bieden we ook schoenen en accessoires zodat je jouw outfit voor de grote dag compleet kunt maken.

Wanneer je opzoek bent naar een outfit voor de grote dag, ontvangen we je graag in één van onze winkels. Tijdens de afspraak, die ongeveer 1,5 uur duurt, kijken we samen naar jouw wensen en laten we je de mogelijkheden zien qua pakken, kleuren, materialen en afwerking. Uiteraard worden zorgvuldig alle maten opgemeten zodat we ervoor kunnen zorgen dat het pak als gegoten zit. Tot slot kan het trouwpak compleet worden gemaakt met een trouwoverhemd, schoenen en accessoires zodat jij helemaal klaar bent voor jouw trouwdag.

Smit mode is van oorsprong een familiebedrijf en gespecialiseerd in dames- en herenmode. Met vier dameszaken en zes herenzaken, vormt Smit mode een modeketen van tien modewinkels in de Drechtsteden regio. Neem voor meer informatie een kijkje op http://www.smitmode.nl of maak kosteloos een afspraak en laat je verrassen door de mogelijkheden op het gebied van trouwpakken.