terug naar categorieën

Wij (Nikki en Imli ) van Soetzappig vinden wij het leuk om creatief aan de slag te gaan en mooie dingen te creëren. Daarom hebben wij Soetzappig opgericht! Hiermee delen we onze passie en kunnen wij andere mensen er gelukkig mee maken. Onze passie ligt bij de trouwbranche. We vinden het erg leuk om voor toekomstige bruidsparen een uitnodiging te maken voor hun mooie dag.

Om erachter te komen waar een bruidspaar naar op zoek is, vragen wij een paar inspiratiebeelden. Dit mogen afbeeldingen zijn van voorbeelden die jullie tof vinden of gewone sfeerbeelden die jullie gewenste stijl uitbeelden. Daarnaast is het voor ons handig om te weten of we aan een bepaald thema gebonden zijn. Zo krijgen wij een goed idee van jullie wensen. Ieder bruidspaar is natuurlijk op zoek naar iets anders en het een is nu eenmaal gemakkelijker te realiseren dan het ander. Vandaar dat wij niet werken met vaste prijzen. Elke ontwerp is uniek. Aan de hand van jouw wensen stellen wij een op maat gemaakte offerte voor je op.

Zodra je met de offerte akkoord bent, gaan we aan de slag! We sturen minimaal twee ontwerpen. Je kan dan je voorkeur en gewenste aanpassingen doorgeven.

Zodra het ontwerp staat, kijken we welke druktechniek er het mooiste bij past. Niet elke druktechniek haalt in elk ontwerp namelijk het beste naar boven. Wij helpen je graag bij het zoeken naar de perfecte combinatie van ontwerp, papier en druktechniek.

Aan het einde van het gehele proces hebben jullie een unieke trouwlijn die helemaal naar jullie wens is.