terug naar categorieën

Something Blue Bruidsmode is geen doorsnee boetiek, wij hebben een andere visie op bruidsmode en verwelkomen graag unieke, eigenzinnige, zelfverzekerde bruiden in alle vormen en maten. Iemand die een jurk wil vinden welke een weerspiegeling is van haar bijzondere persoonlijkheid.

We zijn zeer bedreven in het geven van ‘on-trend’ advies en helpen de bruid graag op weg bij het vinden van haar droomjurk. Alle bruiden mogen zich mooi en thuis voelen in onze prachtige winkel. Onze jurken zijn anders en uniek en omdat we weten dat geen enkele bruid hetzelfde is, hebben we in de winkel heel veel pasmodellen van maat 32 – 58 hangen in verschillende modellen, van €1500,- tot €3000,-.

Hoe gaat een afspraak in zijn werk?

  • Jij plant direct een afspraak via onze website, belt, stuurt een e-mail of whatsappje.
  • Hierna ontvang jij een vragenlijst, we vragen je deze in te vullen zodat we een idee krijgen van jouw smaak, maat en budget.
  • Op het moment van jouw afspraak is de winkel helemaal voor jou en jouw entourage gereserveerd. We hebben heerlijke koffie, verse theetjes en heerlijke lekkernijen om jullie in de watten te leggen.
  • We maken een gezellig praatje over jou, de voorbereidingen van jullie dag en wat je wenst te zien in een jurk.
  • Je mag de hele winkel door om door de rekken te zoeken wat jou aanspreekt. Ik loop met je mee om de jurken apart te hangen.
  • Je drinkt rustig jouw kopje koffie of thee leeg en vervolgens begint het passen!
  • In de winkel hebben we voldoende lingerie en schoenen liggen om onder de jurk aan te trekken.
  • Tijdens het passen trek je ongeveer 6 tot 10 jurken aan en zijn we in totaal ongeveer 2,5 uur bezig.
  • Wanneer we iets langer bezig zijn, is dat geen probleem. We nemen alle tijd voor je, want afspraken worden nooit direct achter elkaar gepland.

Jouw jurk wordt besteld en wanneer deze binnen is, perfect op maat gemaakt.

Jij verdient de volledige aandacht en om een mooie beleving mee te geven, werken wij alleen op afspraak en heb jij de hele winkel voor jou alleen. We bieden veel persoonlijk contact en zijn bijna altijd bereikbaar voor al je vragen. We kijken er erg naar uit jullie in de winkel te mogen ontvangen!

SUPER WEEKENDACTIE

Maak een afspraak tijdens de beurs op 9 oktober 2022 voor oktober, november of december en ontvang je maar liefst € 250,- korting op accessoires bij aankoop van jouw droomjurk als je direct slaagt.