terug naar categorieën

Uit passie voor feestjes, food en bubbels is het bedrijf Sparkle & Spice ontstaan: een stijlvolle champagne caravan. De zussen Van Lee en hun dochters brengen met Sparkle & Spice echte bruisende Brabantse gastvrijheid naar jullie bruiloft! Vanuit deze vintage caravan worden feestelijke drankjes en hapjes geserveerd. Aangepast op jullie wensen of stijl van de bruiloft.

SPARKLE | Op een knalfeest zijn bubbels essentieel. Wat wensen jullie dat wij serveren? Kies uit Champagne, Prosecco of Gin Tonic. Wij zorgen dat deze prachtig worden geserveerd met een kleurrijke topping. Aan de meer ‘mannelijke bubbels’ is eveneens gedacht. De caravan bevat namelijk een tap voor perfecte koude biertjes tijdens jullie feest.

SPICE | Zijn jullie klaar voor een smaakexplosie? Onze subtiele hapjes zijn perfect afgestemd op de geserveerde bubbels, maar vooral om je vingers bij af te likken. Wat dacht je van hippe blini’s of volledige borrelplanken? Onze hapjes maken jullie feest compleet.

Neem vrijblijvend contact met ons op via info@sparklespicebar.com / https://instagram.com/sparklespicebar laat je verrassen door de mogelijkheden!