terug naar categorieën

Het bubbelt en het bruist…..

……want jullie gaan trouwen! Jullie gaan JA zeggen tegen elkaar, Ja zeggen tegen de liefde van je leven….. in jullie eigen droomceremonie, speciaal voor jullie ontworpen, precies zoals júllie het willen. En vergeet niet, echt alles is mogelijk!

Droom je even mee?

Zie je jezelf al lopen down the aisle? Traditioneel of juist dansend op jullie lievelingsmuziek? Er is een mooie taak voor jullie kleintje. En de oudste? Die assisteert bij het jawoord. Je beste vriendin deelt liefdevolle herinneringen en er is muziek, misschien wel live! Om alle mooie woorden en momenten, die jullie dierbaren met mij hebben gedeeld, kracht bij te zetten.

Wie ben ik?

Mijn naam is Dorenda van Zijl, ik ben zelfstandig trouwambtenaar en eigenaar van SpecialWords.

Trouwen is wat ik het liefste doe en wat een eer als jullie het verhaal van jullie liefde met mij willen delen. Zo maken we samen die éne ceremonie. Die ceremonie die precies uitstraalt wie jullie zijn.

Als jullie eigen trouwambtenaar wordt de periode naar jullie jawoord een onvergetelijk avontuur dat we samen aangaan. Met elkaar op zoek naar waar het allemaal om draait én: het SpecialWords Homework, een reis langs het verhaal van jullie liefde, waardoor jullie jawoord zoveel meer betekenis krijgt.

En jullie ceremonie? Op jullie lijf geschreven, maatwerk, met een goede balans tussen kippenvel en schaterlach.

Kortom, willen jullie:

  • Een feestje, van kennismaking tot en met het JAwoord
  • Een onvergetelijke reis langs jullie liefdesverhaal, jullie leven en jullie lieverds
  • Een sprankelende start van jullie huwelijksdag
  • Genieten, lachen, traantjes van ontroering en geluk
  • En niet te vergeten: liefdevolle vibes, verwarmde harten en een gevoel van verbondenheid, zodat de rest van jullie dag niet meer stuk kan?

……..zullen we dan kijken of we bij elkaar passen? Ik ben in ieder geval nieuwsgierig naar jullie!

Bel of app mij via mijn telefoonnummer 06 51 685 397, kijk op http://www.specialwords.nl of stuur mij een e-mail: dorenda@specialwords.nl

En wie weet gaan jullie binnenkort op avontuur met jullie eigen trouwambtenaar