terug naar categorieën

Hoi!

Mijn naam is Stefanie en ik ben videograaf en fotograaf, een beeldmaker dus. Mijn stijl valt te omschrijven als natuurlijk, journalistiek met een vleugje filmische flair.
Tijdens jullie bruiloft ben ik heel de dag aanwezig en leg zo al jullie intieme en belangrijke momenten vast. Momenten die jullie hebben gemist of zelfs alweer waren vergeten.

Het is voor mij het grootste compliment wanneer bruidsparen mij vertellen hoe waardevol het is om deze momenten terug te zien in mijn werk. Het is voor mij dan ook een extra drijfveer om op jullie dag op zoek te gaan naar juist deze momenten.

Omdat ik heel de dag met jullie optrek, kan ik niet alleen het complete plaatje van jullie dag vangen, we leren elkaar ook écht kennen. Een klik hebben met jullie en jullie gasten vind ik enorm belangrijk. Niet alleen omdat het mijn werk leuker maakt, maar ook omdat jullie meer ontspannen zullen zijn. Dit gaan jullie terug zien in mijn beelden.

“Ja! Je hoeft niet langer te zoeken. Stefanie is de videograaf die je op jullie bruiloft wil. Haar professionaliteit, open houding en gezelligheid maken het plaatje compleet.”

Kortom, als jullie op zoek zijn naar een spontane beeldmaker die oog heeft voor detail en door haar ervaring écht onderdeel wordt van jullie ‘wedding-team’, zoek dan niet verder en laten we snel vrijblijvend kennismaken!

Voor de herinnering die blijft!

Veel liefs,
Stefanie