terug naar categorieën

Bruidsmode

Het is je mooiste dag, het is dan ook de  bedoeling dat je het gevoel hebt dat je de  hele wereld aan kunt. Het is een heel traject, die meestal 12 tot 8 maanden voor de bruiloft begint. Levertijd van een jurk kan oplopen tot wel 6 maanden. Je komt met je aanhang gezellig shoppen en  je kiest zelf de jurken uit die je wilt passen. Eenmaal aan het passen gaan we echt op zoek, met jouw smaak en ons advies, naar dé jurk. Je hebt keuze uit meer dan 100 jurken, in verschillende prijsklassen , in verschillende stylen. Natuurlijk kan je bij ons meteen je totale look afmaken met de mooiste accessoires. Als de jurk eenmaal binnen is gaan we de  jurk op maat maken, dit gebeurd in onze  in-shop atelier. 2 tot 1 week voor de bruiloft vindt je laatste pas plaats en kan de jurk mee naar huis.

Kindergelegenheidskleding

Wij hebben de grootste collectie kinderbruidskleding van Nederland. Ruim 300M2 met exclusieve maar betaalbare jurkjes, kostuums en bijpassende accessoires. Meisjes veranderen in prinsesjes en hebben de  dag van hun leven.  Jurkjes die ze kunnen passen hebben we in verschillende kleuren,  allemaal aangepast aan de bruidsmode van nu. Zo kan je heel goed matchen met jouw jurk. Voor jongens hebben we een uitgebreid assortiment 3-delige pakken maar je kan natuurlijk ook een losse pantalon  combineren met een mooie overhemd bretels en een strikje, wat nu helemaal de trend is. Wat ook kan is stof van de bruidegom door ons op laten sturen naar onze fabrikant en een pak laten maken zodat papa en zoon dezelfde kleur aan hebben. Vraag bij ons naar de mogelijkheden en levertijden. Alle kleding voor meisjes en jongens kunnen in ons eigen atelier op maat gemaakt worden.

Bruidsstyling

Wij zijn professionele, gecertificeerde bruidsstylistes. Je kan door ons dus je haar en make-up laten verzorgen. Je proefsessie is bij ons in de beautysalon en daarna ga je meteen door voor je eerste afpas. Hoe leuk is het, dat je meteen het totaalplaatje kan beoordelen?!  Onze bruiden vinden dit een heel belangrijk pluspunt. Zo hoef jij je ook geen zorgen te maken of het op de dag zelf allemaal wel bij elkaar past. Op de bruiloft zelf komen we aan huis, nemen we 3 uur de tijd en kleden we je aan. Niemand hoeft zich nog zorgen te maken over de jurk.