terug naar categorieën

Eindelijk is het dan zover, jullie droomdag! STOER EVENTS AND MORE biedt als trouwlocatie vele mogelijkheden en is dé ideale alles-op-1 locatie in hartje Brabant.

Vanaf de aankomst op het terrein van STOER EVENTS AND MORE worden jullie gasten meegenomen in de romantische sfeer van de locatie. Een prachtige magische plek in een bosrijke omgeving op een groot privéterrein. Een plek met vele ongekende mogelijkheden, waar buiten binnen is en binnen buiten.

Alles voor het trouwen onder 1 dak, van een romantische ceremonie aan onze prachtige vijver, een knallend feest tot in de late uurtjes tot aan overnachten met z’n tweetjes in een luxe hotel of met een heel gezelschap in de nabijgelegen romantische accommodatie met hottub! STOER EVENTS AND MORE is dé exclusieve privé locatie waar je dromen uitkomen en niets ondenkbaar is.

STOER EVENTS AND MORE is goed bereikbaar en biedt volop gratis parkeergelegenheid. Onze locatie leent zich bij uitstek binnen voor minimaal 25 personen tot maximaal 100 personen.

Buiten voor minimaal 25 personen tot maximaal 250 personen.