terug naar categorieën

Hi! Mijn naam is Monica. Creatieve 1000-poot die niet stil kan zitten 😉

Ik hou van mensen, van liefde, warmte, zon, gezelligheid, leuke lettertjes, fraaie vormgeving, m’n Maccie, een ‘handmade’ personal touch, papier, potloden en kneedgum en ik wil héél graag de wereld ietsje mooier maken door een straaltje van liefde uit te delen of door te geven.

Mijn werk is mijn hobby en mijn hobby is mijn werk. In Studio Sproet komt dat helemaal samen en maak ik met heel veel liefde mooie dingen voor mooie mensen.

Zijn jullie op zoek naar iets persoonlijks, op maat gemaakt? Vinden jullie het fijn als ik mee denk en mijn ideeën met jullie deel? Dan zitten jullie bij Studio Sproet helemaal goed!

Van een mooie trouwkaart tot een uitgebreide weddingstationery, alles is mogelijk! Wil je beginnen met een save the date? Of denk je al aan de menukaartjes voor op de dinertafel of een leuk kleurboekje voor de kleine gasten? Of aan het welkomstbord… zou dat ook in dezelfde stijl kunnen als de trouwkaart…??

In een kennismakingsgesprek spreken we rustig alles door en vertel ik jullie graag alle mogelijkheden. En… ook even leuk om te weten… alle kaarten worden kant en klaar afgeleverd. (Tenzij je dat natuurlijk graag zelf doet ;))

Wil je meer weten? Neem een kijkje op de website, kom inspiratie opdoen op Instagram of… stuur vandaag nog een mailtje en ontvang een vrijblijvende offerte: monica@studiosproet.com