terug naar categorieën

Gefeliciteerd, het is zover jullie gaan trouwen!

Dat betekend heel veel dingen regelen, maar ook dat jij op jullie trouwdag de 2e best geklede persoon zult zijn. Bij Suits By Queens kun jij terecht voor je meest belangrijkste en bijzonderste outfit in je leven, jouw trouwpak!! Wellicht is jullie trouwdag nog ver weg en ben jij nog niet bezig met hoe jouw trouwpak eruit moet komen te zien.

Begin echter wel op tijd met het oriënteren van wat jij mooi vindt. Sla foto’s op van stijlen en kleuren die je aandacht trekken en je goed staan.

Wij raden je aan om tussen de 3 en 6 maanden voor jullie trouwdag te beginnen met de zoektocht naar jouw trouwpak. Suits by Queens hanteert een levertijd van ca.6 weken voor een trouwpak.

Tijdens een afspraak in onze showroom of op locatie creëren we samen jouw perfecte trouwpak. Gedurende de afspraak wordt geen enkel detail overgeslagen. Samen brengen we ieder detail van jouw toekomstige trouwpak in beeld en kijken we secuur naar de stoffen en materialen die jij graag wilt terug zien in jouw trouwpak.

 

Tijdens het trouwbeleving event maken we graag kennis met jullie.  Zo willen we jullie graag aanzetten tot wat inspiratie en vertellen we graag meer over de eindeloze mogelijkheden en voordelen van het creëren van een tailor made maatpak.