terug naar categorieën

Wat fijn dat je er bent. Welkom bij Suus!

Bij Suus Bridal Boutique moet het uitzoeken van dé jurk een feest zijn. De kleinschaligheid van onze boutique en de persoonlijke service zorgen ervoor dat alle aandacht volledig op jou gericht is. Maak een afspraak en kom onze stijlvolle collectie trouwjurken zelf ontdekken.

Over ons

Suus Bridal Boutique is opgericht met een passie voor bruidsmode. Met veel zorg en toewijding is door eigenaresse Suzanne Bresser-Brakenhoff gewerkt aan het creëren van een elegante en sfeervolle boutique waar het uitzoeken van dé jurk een feest moet zijn. De kleinschaligheid van de boutique en de persoonlijke service zorgen ervoor dat alle aandacht volledig op de aanstaande bruid is gericht. Zo creëren we een onvergetelijke ervaring in de aanloop naar de trouwdag.

Onze collectie

Met de semi-couture collectie, bestaande uit trouwjurken, tops, rokken en accessoires, biedt Suus Bridal Boutique een zorgvuldig samengestelde bruidsmodelijn in de prijsklasse van 799,- tot 3.500,- euro.

Onze collectie omvat een diverse mix van stijlen, van tijdloos en klassiek tot eigentijds en trendy, en wordt samengesteld met zorg en aandacht voor detail. Wij zijn er trots op om gerenommeerde merken zoals GBS Herve ParisModecaSina C. en Poirier accessoires in onze boetiek aan te bieden. Ieder merk draagt zijn unieke stijl uit, waardoor we een breed aanbod hebben voor de wensen van elke bruid.

Heb je een vraag over onze werkwijze en service of wil je telefonisch een afspraak maken? We staan je graag te woord. Neem gerust telefonisch contact op of maak een afspraak via onze website.

http://www.suusbridalboutique.nl info@suusbridalboutique.nl | +31 6 52058799