terug naar categorieën

Suzign

Jullie zijn helemaal in de wolken en staan te popelen om echt concreet stappen te gaan zetten in de aanloop naar jullie grote dag. Jullie zijn op zoek naar een uniek plan dat bij jullie verhaal past. Geen dertien in een dozijn maar een idee op maat, je moet alleen al aan de sfeer kunnen proeven bij wie het hoort.

Het is lastig om je te onderscheiden van anderen. Maar door vormgeving dicht bij jullie persoonlijke verhaal te houden creëer je een unieke stijl. Dat is precies wat Suzign doet.

 

Werkwijze

In een gratis creatief adviesgesprek leert Suzan jullie graag wat beter kennen om een idee te krijgen van jullie persoonlijkheden en interesses. Jullie gaan brainstormen over de creatieve invulling van de grote dag en werken aan een persoonlijk plan. Hieruit ontstaan een of meerdere ontwerpen op maat die het startpunt zijn van een gezamenlijk proces. Een proefdruk van de trouwkaart vooraf zorgt er voor dat je het ontwerp op maat nog daadwerkelijk in het echt kunt bekijken en kunt ‘voelen’, voordat alle kaarten gedrukt worden voor verzending.

Door dezelfde stijl ook door te voeren op de grote dag zelf zoals bijvoorbeeld op de trouwauto, het welkomstbord of aan tafel creëer je een totaalplaatje en dat zorgt voor een enorme impact op je beleving.

Klaar om jullie verhaal te vertellen? Neem gerust contact op om (online) een kopje koffie of thee te drinken en te ontdekken of jullie iets voor elkaar kunnen betekenen.