terug naar categorieën

Het neerzetten van een geweldige sfeer waarin alles klopt en nagedacht is over elk detail, dat is Sweet Style. Ik neem alles uit handen, zodat jullie zorgeloos kunnen genieten.

Sweet Style is gespecialiseerd in het aandragen van unieke ideeën voor jullie bruiloft. Door mijn creativiteit en ervaring heb ik een goed oog ontwikkeld voor stijl en compositie. Sweet Style zorgt ervoor dat alle onderdelen van jullie bruiloft perfect op elkaar zijn afgestemd en waar nagedacht is over elk detail. We voeren het gekozen thema geheel door op alle onderdelen van de bruiloft. Zo creëer je een eenheid en dat straalt rust uit. Samen zorgen we ervoor dat jullie bruiloft er één word waar nog lang met veel plezier op terug gekeken wordt.

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek kunnen jullie je wensen en ideeën doorgeven en gaan
we samen brainstormen. Aan de hand daarvan ga ik een offerte op maat voor jullie maken waarin jullie al de sfeer voor jullie bruiloft kunnen proeven.

Als het vertrouwen er is ontwerp ik voor jullie een geheel styling concept op maat, waarin alle onderdelen van de bruiloft aan bod komen. Als jullie helemaal tevreden zijn met het concept ga ik voor jullie unieke leveranciers benaderen die goed bij jullie passen. En zo gaan we het plaatje compleet maken. Op de dag zelf komt het team van Sweet Style het gehele styling concept uitvoeren. Ook zorgt het team ervoor dat het in zijn geheel weer wordt opgeruimd.