terug naar categorieƫn

Maak je mooiste dag nog een beetje mooier met akoestische livemuziek tijdens de ceremonie: persoonlijk en intiem.

Gefeliciteerd met jullie aanstaande huwelijk! Het plannen van de bruiloft kan beginnen. Hebben jullie al gedacht aan livemuziek tijdens de ceremonie, de borrel of het diner? Mijn naam is Sylvia Aimee en ik ben zangeres, gitarist en songwriter. Ik maak jullie mooiste dag met heel veel liefde nog een beetje mooier. Je kunt mij misschien kennen van De Beste Singer-Songwriter van Nederland waar ik in 2014 aan meedeed. Naast dat ik veel op bruiloften en andere feesten spelen, breng ik zelfgeschreven Engelstalige country pop nummers uit (denk aan Ilse DeLange en Taylor Swift) en schrijf ik op maat geschreven nummers in opdracht.

Livemuziek tijdens de ceremonie:
Bij elke ceremonie hoort muziek: liedjes die voor jullie een speciale betekenis hebben. Vaste muziekmomenten tijdens de ceremonie zijn bij het oplopen van het bruidspaar, bij het ondertekenen van de huwelijksakte en bij het weglopen als getrouwd stel. Maar je kunt ook een extra muziekmoment creƫren. Bijvoorbeeld om stil te staan bij de mensen die er niet bij kunnen zijn. Of een op maat geschreven lied over jullie liefde, als aanvulling op jullie geloften. Livemuziek zorgt voor veel extra sfeer en een persoonlijke touch. Daarnaast is livemuziek flexibel en zorgt het voor soepele overgangen tussen de muziek en de rest van de ceremonie.

Een op maat geschreven lied:
Naast dat ik jullie ceremonie van livemuziek kan voorzien, bied ik ook de mogelijkheid om een lied te schrijven speciaal voor en over jullie. Jullie liefdesverhaal en/of geloften vereeuwigd in een lied; hoe mooi is dat! Ik kan zowel een Engelstalig als Nederlandstalig lied schrijven, de keuze is aan jullie!

Livemuziek tijdens een ander moment:
Je kunt ook kiezen voor livemuziek tijdens de borrel of het diner. Ik speel maximaal 2 uur een mix van bekende nummers (pop, top-40, rock, country) , voor een gezellige, relaxte sfeer.

Kosten:
  • Livemuziek tijdens de ceremonie (3-4 nummers): 399 euro
  • Een op maat geschreven lied: va. 175 euro
  • 2 uur achtergrondmuziek tijdens de borrel/het diner: 399 euro
Reiskosten: Bovenstaande prijzen zijn exclusief reiskosten (0,19 euro per kilometer vanaf Wormerveer, in de buurt van Zaandam)
Combikorting: Wil je bovenstaande diensten combineren? Dan kunnen we samen tot een leuke pakketprijs komen.