terug naar categorieën

U bent bij ’t Arendje aan het juiste adres voor verhuur van materialen om uw feest, evenement of andere gelegenheid te doen slagen. Wij geven door een snelle service en oog voor detail graag kleur aan een evenement, dus ook aan deze netwerkborrel!

Naast verhuur van feestbenodigdheden staat ’t Arendje bekend als one-stop shop; zo kunt u terecht voor materialen, dranken, catering, arrangementen, personeel, locaties en entertainment! Ook voor feest-arrangementen met een vaste prijs per persoon en advies bent u bij ’t Arendje aan het juiste adres. Tevens verkopen wij zowel nieuwe als gebruikte horecamaterialen voor aantrekkelijke tarieven.

Dankzij een netwerk van verhuurbedrijven in Nederland en België die werken met onze materialen komen wij wekelijks in heel Nederland en België. Mede door de groei van dit netwerk is ’t Arendje meer een groothandel geworden in de verhuur van horeca- en evenementenmaterialen en zodoende uit haar locatie in Drunen gegroeid. Hierdoor zijn wij in september 2016 verhuisd naar ons huidige pand aan de Industrieweg 55 te Waalwijk.