terug naar categorieën

Na weken van plannen van het perfecte aanzoek of als reactie op een spontaan aanzoek op het juiste moment hoor je deze drie woorden:  Ja, ik wil! Het mooiste antwoord op de meest belangrijke vraag die je iemand ooit zal stellen. Jij en je partner gaan trouwen!

De komende tijd staat veel te gebeuren. Jullie kiezen een datum, plannen de huwelijksvoltrekking, versturen de uitnodigingen en gaan op zoek naar een bijzondere locatie, mooie kleding, leuke muziek en natuurlijk lekker gebak!

Een grote klassieke bruidstaart, een toren met verschillende soorten cupcakes of een complete Sweet Table. Gebakswinkel Bloem helpt jullie maar al te graag bij het realiseren van jullie gebakswensen voor deze bijzondere dag.

Zouden jullie graag een bruidstaart bestellen? Neem dan contact met mij op zodat we een afspraak kunnen maken voor een kennismaking. Om ervoor te zorgen dat jullie wensen zo goed mogelijk vervuld worden nodig ik jullie namelijk graag uit voor een cake consultatie met proeverij in de Gebakswinkel. Op deze manier kunnen we kennismaken onder het genot van een kop koffie of thee en jullie wensen bespreken. Zo kunnen we samen tot een besluit komen en weet ik zeker dat de taart precies zal worden zoals jullie dat willen. Dat vind ik tenslotte het allerbelangrijkst!