terug naar categorieën

Rasechte bourgondiër, verzorgend voor iedereen, bekijkt het graag van de positieve kant, houdt van dansen op feestjes én het organiseren ervan, kan groots uitpakken maar ook minimalistisch creëren, denkt in oplossingen en heeft oog voor detail. Dat ben ik! Het gezicht achter The Curly Weddingplanner.

Van harte gefeliciteerd! Jullie zijn verloofd en jullie gaan TROUWEN. Er zullen allerlei emoties door je heen gaan. Misschien besluiten jullie om eerst nog even samen te genieten, of misschien schreeuwen jullie het meteen van de daken. Daarna komt het. De bezinking. We gaan echt trouwen… We moeten nog zoveel regelen… Je gaat nadenken, lijstjes maken, adviezen vragen of (ongevraagd) krijgen, Googelen. Tja, en dan?

Wellicht ben jij, of je partner, helemaal niet stressbestendig en raak je al in paniek als je denkt aan wat er nog allemaal te wachten zou kunnen staan. Of krijg je al keuzestress bij de eerste paar taken. Of ben je druk met werk en zou je niet weten waar je de tijd vandaan moet halen om überhaupt te beginnen. Of zijn er andere omstandigheden (verhuizing, zwangerschap, familie zorg, carrière switch etc. etc.) waardoor je het simpelweg niet gepland gaat krijgen. Misschien weet je al van jezelf dat je niet echt een talent hebt voor organiseren, plannen, to-do lijstjes, precisie, onderhandelen, creativiteit. Dan zal de hulp van een weddingplanner veel tijd kunnen besparen en alle stress wegnemen.

Anderzijds, misschien vind je het juist wél leuk om zelf te plannen, maar wil je op de bruiloft zelf volledig genieten. Ook dan kun je kiezen voor mij als ceremoniemeester. Na het eerste intakegesprek, ga jij zelf aan de gang met het organiseren van de bruiloft. Ik sta stand-by voor wanneer het mis dreigt te gaan en voor adviezen tussendoor. Daarnaast spreken we 1 keer af om alles door te bespreken. Tijdens de bruiloft ben ik aanwezig om alles te coördineren, om te zorgen dat alles smooth verloopt, en natuurlijk om het bruidspaar, maar ook de gasten, volledige te ontzien en te laten genieten.

Als Weddingplanner/ceremoniemeester is het mijn taak om op de juiste momenten te bemiddelen, onderhandelen en beslissingen te nemen. Ik omschrijf mezelf als zeer stressbestendig, oplossingsgericht en sociaal sterk. Daarnaast ben ik ook erg creatief. Creatief hoeft niet te betekenen alternatief, tegendraads, of koste wat het kost de meest bizarre dingen willen (dit kan wel, maar hoeft niet). Creatief zijn betekent ook iets exclusief maken, iets persoonlijk. En dat is precies waar ik jullie graag bij wil helpen.

Review:

“Jij hebt ons huwelijk memorabel gemaakt! Wij kijken met zoveel trots en plezier terug op het hele weekend van 3-5 september 2021 maar vooral ook naar de voorpret en alle voorbereidingen….

Doortje is gewoon dé wedding planner die je wilt hebben….en waarom? Omdat ze organisatietalent heeft, overal aan denkt, met iedereen contact zoekt en heel veel zorgen uit handen neemt. Oog voor detail gecombineerd met oog voor menselijke relaties en volledige ontzorging.

​Wij hebben oprecht, met alle vertrouwen, ons hele huwelijks weekend, uit handen gegeven en dat heeft ze meer dan waargemaakt. Ze is lief, zorgzaam, punctueel, vooruitdenkend en een aanwinst in de organisatie! Dankjewel Doortje voor deze waanzinnige, blijvende, herinnering.”