terug naar categorieën

Jullie gaan trouwen, wat fantastisch!

Een hele bijzondere reis begint, met als eindbestemming jullie prachtige huwelijk. Mijn naam is Rachelle en ben woonachtig in het mooie Maastricht, maar waaier graag uit voor jullie.

Waarom ik zo houd van het ontzorgen en ondersteunen bij jullie bruiloft? Die mooie liefdesverhalen en de enthousiaste ideeën die ontstaan bij het plannen van de dag van je leven. Ik vind het fantastisch!

Ik neem jullie mee in waarom ik jullie kan ondersteunen om jullie dag net dat beetje extra te geven. Ik houd zo enorm van persoonlijke bruiloften en zoek elk detail op om samen met jullie juist dat extraatje toe te passen. Zodat deze bruiloft een weerspiegeling is van jullie, want dat is uniek.

Zo hield een bruidspaar van Italië en had dit echt betekenis voor hun relatie. Zo toverden we hun dag om tot een Toscaanse bruiloft op een landgoed in Maastricht. Of zijn jullie gewoon op zoek naar het vieren van de liefde en mag dit relax? Festivalwedding it is!

Ik zorg voor de puntjes op de i en structuur in de chaos en beloof je dat jullie enkel mogen genieten samen met jullie dierbaren gasten. Zo verzorg ik advies, ceremoniemeesterschap en wedding planning.

Zie ik je gauw?

Liefs,

Rachelle

http://www.theweddingdirector.nl |info@theweddingdirector.nl  | 0641097475