terug naar categorieën

“Lekker TJAB’en?”
Ben je opzoek naar een smaakvolle, sfeervolle en artistieke foodtruck voor jullie bruiloft?
Dan ben je bij de mannen van de TJAB Food aan het juiste adres! De foodtruck heeft een artistieke uitstraling wat zorgt voor extra aankleding op uw evenement groot of klein. Door de ervaring in de wereld van evenementen en catering weten wij op een leuke en relaxte manier sfeer te creëren op jullie feest. Lekker dansen op hitjes terwijl je staat te wachten, dankzij onze portable geluidsinstallatie. Zonder stress en met informele omgang.
Dit jonge en dynamische bedrijf heeft als doel om iedereen met een lach en een gevulde buik naar huis te laten gaan. Service en smaak staat bij ons hoog in het vaandel. Ook snappen wij hoe het kan lopen op misschien wel jullie belangrijkste dag en zijn wij niet vies van een beetje flexibiliteit. Vegetarisch of veganistisch? Geen probleem!
Met onze mega bakpannen hebben wij ook gedacht aan het stukje beleving wat steeds belangrijker wordt in de branche. Het oog wil tenslotte ook wat!

Specialiteiten:
In de aanloop van een event denken we graag met je mee om tot een passend assortiment te komen. Uiteraard hebben wij wel onze TJAB foodtruck specialiteiten:

-Smashburger met uiencompote, brioche bun, cheddar, sla, tomaat en TJAB-saus
-Taco Pulled chicken, creme fraîche, tomatensalsa en kaas
-Broodje hete kip met spicy mangochutney en zoetzure komkommer
Uiteraard nemen wij ook altijd een vegetarische of veganistische variant mee. Andere allergenen zijn indien vooraf doorgegeven geen probleem.

Kortom, bent u op zoek naar een foodtruck die sfeer, beleving en smaak naar jullie bruiloft brengt, dan zijn jullie bij ons aan het juiste adres. Comfort food dat een lust voor het oog is en een feest voor de smaakpapillen. Voor interesse, neem gerust contact op.