terug naar categorieën

Eind 2003 ben ik mijn eigen reisburo begonnen in een klein winkelpand in Ridderkerk. Hier heb ik samen met mijn medewerksters 10 jaar lang Dolfijn Reisburo opgebouwd en half oktober 2013 zijn wij verhuisd naar het Dillenburgplein in Ridderkerk. Natuurlijk ontvang je hier de vertrouwde service die je van ons gewend bent en zijn wij jullie van dienst met alles wat betrekking heeft op jullie vakantie. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot 1 van de grotere reisbureaus in Ridderkerk en omgeving en staan we voor goede service en uitgebreide kennis. Eind 2016 hebben wij ons aangesloten bij TravelXL, een keten van onafhankelijke kwaliteit reisbureaus.

Via onze website http://www.travelxl.nl/dolfijnreisburo kunnen wij heel veel reizen aanbieden via de uitgebreide zoek- en boekfunctie. Daarnaast kunnen wij de perfecte reis voor jullie samenstellen die geheel aan jullie wensen voldoet. We zeggen wel eens gekscherend: “als het vroeger niet in de brochure stond kon het niet, als het nu niet in de brochure staat is het gewoonweg niet gepubliceerd”. En zo is het gelukkig ook en dit betekent dat we in bijna alle gevallen jullie perfecte reis kunnen boeken.

Vanzelfsprekend zijn jullie van harte welkom in ons reisburo dat 6 dagen per week geopend is, maar waar je ook zeker terecht kunt op afspraak. Dus op de tijd dat het jullie het beste uitkomt en samen met jullie zullen wij dan ook op zoek gaan naar de reis die het beste bij jullie wensen past. Uiteraard kan er ook telefonisch of per mail bij ons geïnformeerd of gereserveerd worden.

Wij zien jullie graag op ons reisburo tegemoet.

Namens het team van TravelXL Dolfijn Reisburo,

Nanda Gravestijn

 

Namens het team van TravelXL Dolfijn Reisburo,

Nanda Gravestijn