terug naar categorieën

Onvergetelijke ceremonie

Helemaal top dat jullie nu aan het bekijken zijn of ik degene kan zijn die jullie trouwdag van start laat gaan met een onvergetelijke ceremonie. Tegenwoordig is de trouwceremonie meestal het enige officiële moment op een huwelijksdag en die moet dus perfect zijn. Helemaal naar jullie wens. En ik denk dat ik daar voor kan zorgen.
Wie ik ben? Mijn naam is Harry Kobus en ik ben al ruim 20 jaar actief als BABS. En in al die jaren heb ik bij heel veel bruidsparen aan de start mogen staan van de meest bijzondere dag uit een leven, heb ik een bijdrage geleverd waar ze jaren later nog steeds over praten.
Hoe je mijn stijl zou kunnen omschrijven? Luchtig, losjes, met veel humor, interactief, maar ook persoonlijk met emotie en diepgang. Probeer daar maar eens een beeld van te vormen! Mij lukt het in ieder geval telkens weer om met al die elementen een fantastische toespraak te schrijven waarmee ik ieder bruidspaar en hun gasten verras en ontroer.
Graag wil ik jullie leren kennen en ik hoop dat ik jullie enthousiast heb gemaakt om mij te leren kennen.  Als dat zo is, neem dan contact op voor een kennismakingsgesprek. Bevalt de kennismaking, dan gaan we er vervolgens met z’n drieën voor zorgen dat de start van jullie trouwdag een belevenis wordt om nooit meer te vergeten.