terug naar categorieën
De ceremonie… hét moment dat jullie ein-de-lijk het ja-woord aan elkaar mogen geven. Het moment waar jullie (misschien al) jaren over hebben gedroomd en sowieso al maanden naartoe hebben geleefd. Een persoonlijke ceremonie is dan ook onmisbaar. Maar hoe zorg je ervoor dat je die krijgt?
Hoe mooi de locatie ook is waar jullie trouwen, daar moet het vooral niet over gaan tijdens de ceremonie. Het moet over júllie gaan. Over jullie persoonlijke verhaal: hetgeen jullie samen allemaal hebben meegemaakt en wat jullie vormt als stel. Denk bijvoorbeeld aan jullie eerste ontmoeting, jullie eerste vakantie met z’n tweetjes, samenwonen, weekendjes weg en natuurlijk de verloving. Stuk voor stuk mooie momenten om op in te zoomen, opnieuw bij stil te staan en om samen her te beleven.

Maar niet alleen dit soort grote momenten, juist ook de kleine dingen uit jullie relatie zijn mooi om te belichten. Want welk gevoel geeft jouw partner jou? Hoe zorgt jouw partner ervoor dat jij keer op keer weer met een blij gevoel thuis komt na een lange werkdag? Waar dromen jullie samen over voor de toekomst? Het is belangrijk om de juiste trouwambtenaar/ceremoniespreker te kiezen voor jullie grote dag. Kies vooral iemand met wie jullie beide een klik hebben. Zijn jullie benieuwd of wij een klik hebben? Laten we kennismaken met elkaar. Ik hoor graag wat jullie wensen zijn en neem jullie mee in mijn werkwijze. Ik kijk er naar uit om júllie verhaal, met humor, passie en veel liefde te vertalen tot een ceremonie die bij jullie past!