terug naar categorieën

Jullie Trouwdag

Een persoonlijke dag, jullie trouwdag. Een dag waarop jullie elkaar voor de wet en mogelijk voor de kerk het ja-woord gaan geven. Die ene dag is dan ook met recht jullie persoonlijke dag te noemen!

Ik vind het bijzonder mooi dat 2 mensen die van elkaar houden ook hun leven willen delen en dat hardop in het openbaar zeggen, al dan niet te midden van familie en vrienden.

Trouwambtenaar

Willen jullie dit bijzondere, onvergetelijke moment op een sfeervolle, persoonlijke manier beleven samen met jullie gasten, dan is dat waar ik met veel plezier mijn energie insteek. Formeel als het moet, ongedwongen als het kan. Mijn werkwijze is dan ook persoonlijk, interactief en met humor.

Persoonlijke speech

In ons voorgesprek hoor ik graag wat jullie deed besluiten om deze stap te zetten. Er zijn miljoenen mensen op de wereld, maar juist jullie hebben elkaar gevonden! We bespreken jullie wensen en eventueel voeg ik hier mijn ervaring en ideeën aan toe. Ik vertaal jullie verhaal naar een persoonlijke speech op maat, die ik op jullie grote dag voordraag, zodat het jullie unieke moment wordt. Hierbij houd ik rekening met de eventuele aan- of afwezigheid van dierbaren van het bruidspaar. Mijn uitgangspunt is dat het officiële gedeelte, dit bijzondere persoonlijke moment, met de juiste bewoordingen en in de gewenste feestelijke gemoedelijke stemming plaats gaat vinden.  Zo zal er een ceremonie ontstaan, die blij, bespiegelend, romantisch, humoristisch en serieus kan zijn, maar altijd persoonlijk en betrokken.

Zo kunnen we samen een persoonlijke huwelijksvoltrekking realiseren waar jullie nog lang en met goed gevoel op terug kunnen kijken.

Een eersteklas, sfeervolle herinnering van jullie huwelijksvoltrekking is wat ik jullie als huwelijkscadeau wil geven. Als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand wil ik graag jullie huwelijk voltrekken. “Wat is hierop uw antwoord?”