terug naar categorieën

Romantisch vervoer in een klassieke Volkswagen uit de jaren 70 met chauffeur en een stijlvol interieur voorzien van hoekbank. Met dit vervoermiddel genieten jullie van een zeer gezellige reis, met familie en getuigen, van en naar het stadhuis en feestlocatie. Huur je een van de volkswagenbusjes, dan heb je meteen voor zes mensen trouwvervoer geregeld.
Wij zijn in het bezit van twee prachtige Trouwbussen. Het is natuurlijk ook erg leuk om jullie en ook jullie getuigen of familie te vervoeren. Lijkt jullie dit wat? Vraag dan naar de mogelijkheden.

Voor kinderen is het een groot feest in de bus. Snoepjes, spekjes en ranja zijn natuurlijk aanwezig voor deze feestrit net zoals mineraalwater, frisdrank en een flesje Prosecco voor de volwassenen om te toosten.

Trouwbus Tilburg is niet zomaar trouwvervoer in een prachtige oldtimer. Het is vervoer met een Personal touch. Lees op onze website meer hierover en laat je overtuigen waarom Trouwbus Tilburg jullie bijzondere dag compleet maakt.

Ook zijn de VW busjes natuurlijk te huur voor Galavervoer en feestvervoer.

Hebben jullie wensen of leuke ideeën? Of willen jullie Trouwbus Tilburg persoonlijk ontmoeten? Neem dan een kijkje op deze website en/ of neem contact met ons op.