terug naar categorieën

Tuinmani Vuurwerk Showteam is een jong en gespecialiseerd bedrijf op het gebied van vuurwerkshows en special effecten. Wij kunnen uw feest, evenement of andere bijzondere gelegenheid geheel naar uw wens naar een hoger niveau tillen. Onze medewerkers zijn vakkundig en gepassioneerd om van iedere show een groot succes te maken. Wij maken enkel gebruik van hoge kwaliteitsproducten, professionele apparatuur en gecertificeerde medewerkers om van iedere show een succes te maken.

 

Tuinmani Vuurwerk Showteam is in het bezit van alle benodigde vergunningen en certificeringen om deze shows te kunnen aanbieden. Door onze brede inkoop mogelijkheden, hebben wij een breed palet aan  producten die wij voor onze shows kunnen inzetten. Tevens zijn wij in het bezit van diverse special effect machines, zoals sparkmachines, vlameffect machines en co2 effecten. Laatstgenoemde zijn ook onder voorwaarden beschikbaar voor de verhuur.

 

Wij kunnen voor iedere gelegenheid een passende vuurwerk of special effect show ontwerpen. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden die wij bieden? Neem contact met ons op!