terug naar categorie├źn

Er zijn maar een paar schaarse momenten dat je de kans hebt om je leven en de liefde te verfilmen. Die momenten zijn zo bijzonder! Dus is mijn advies: grijp die kans.

Ik ben Jacqueline van Ukiyo films. Met aandacht wordt alles nog mooier. Met aandacht en een beetje liefde verfilm ik jullie mooie dag. Ik zet het verhaal van jullie liefde centraal en gebruikt daarvoor jullie eigen woorden, de woorden van jullie dierbaren of een dierbare tekst zoals een gedicht of een gedurfde spoken word. De beelden verzamel ik natuurlijk op jullie dag, maar ik zal het niet nalaten om ook andere beelden te gebruiken als jullie verhaal daarom vraagt. De kracht van mijn films: persoonlijk, creatief en een beetje magie. Ik heeft een artistiek oog en heb aandacht voor de kleinste details. Nieuwsgierig wat ik voor jullie kan betekenen? Struin dan even op mijn website en social media.

Ukiyo films | stories to treasure
(voorheen bekend als Stories to Tell)

Maakt jullie hart een sprongetje als je mijn werk ziet? Vraag dan snel of jullie datum nog beschikbaar is! Ik hoor graag alle details over jullie mooie plannen: hello@ukiyofilms.com of bel me 06-81160066.