terug naar categorieën

Hoi! Wij zijn Cristina en Dario, Italiaanse gastheren, en we beheren sinds 2016 een evenementenlocatie in Toscane met een intern restaurant. Ons verhaal begint toen we besloten om ons leven radicaal te veranderen, vanuit Rome te verhuizen en hier in dit idyllische paradijs terecht te komen. Ons huis is een historisch juweeltje, gebouwd in 1690, met stenen muren die de charme van Toscane weerspiegelen, en toch zijn we dichtbij de Cinque Terre, waardoor de omgeving echt prachtig is!

Bij Borgo Vaggi zijn we gespecialiseerd in het organiseren van bruiloften en evenementen. Onze tuin biedt plaats aan ongeveer 70 personen en, met een overvloed aan olijfbomen, is het een romantische omgeving. Daarnaast kunnen we in onze Bed & Breakfast nog eens 12 gasten verwelkomen. Voor grotere groepen kunnen we je de beste accommodaties in de buurt aanbevelen.

Bij Borgo Vaggi krijg je een volledige service voor je bruiloft in Italië. We begeleiden koppels al vanaf het begin tot aan hun speciale dag, met een zorgvuldige, creatieve en toegewijde weddingplannings service. Of het nu gaat om transfers, accommodatie, de dag vóór de bruiloft, de grote dag zelf of zelfs de dag erna, wij regelen alles.

Ons interne restaurant legt de nadruk op de kwaliteit van het eten. We serveren verse en lokale producten, omdat we geloven in een culinaire ervaring die net zo uniek is als de omgeving zelf. We laten je genieten van de echte smaken van Made in Italy.

We kijken ernaar uit om jullie binnenkort persoonlijk te ontmoeten!

Met vriendelijke groet, Cristina en Dario