terug naar categorieën

THE WEDDING
Een dag waarbij alle ogen op jou zijn gericht! Een spannende en speciale dag, een dag die je nooit meer vergeet. Graag willen we je op deze mooie en speciale dag helpen met jouw bruidsmake-up om de beste versie van jezelf te zijn.
Bij Urban Forest Beauty hebben we verschillende arrangementen, voor een verschillend budget, zodat we voor ieders wat wils hebben.

GENERALE REPETITIE & THE WEDDING DAY €150

Voordat het zover is, ontmoeten wij elkaar graag een aantal weken voor de ‘grote dag’. De proefsessie plannen we na een definitieve boeking, meestal zes tot acht weken voor de huwelijksdatum. Voor de proefsessie ben je van harte welkom bij Urban Forest Beauty. Onder het genot van een kopje koffie of thee bespreken wij samen eerst hoe jouw trouwdag eruit gaat zien. Op deze dag bespreken wij jouw wensen en kijken we samen naar je jurk, de kleuren van het boeket en je sieraden. Dit zodat we alles op elkaar kunnen afstemmen en alles één mooi geheel wordt.

Door een uitgebreide proefmake-up, komen we op de grote dag niet voor verrassingen te staan. Vervolgens worden alle gemaakte stappen genoteerd en zullen er ook foto’s worden gemaakt van het geheel.
Op je trouwdag komen wij uiteraard aan huis zodat je ‘s ochtends niet de deur uit hoeft!
Je krijgt een mooie bruidsmake-up, met de kleuren zoals we die besproken hebben. De beautyspecialist is ruim van te voren aanwezig zodat we in alle rust kunnen beginnen. Waar en wanneer je dat wilt. We zullen hier ongeveer 1.5 uur tijd voor rekenen. Afhankelijk wat de wensen zullen zijn. Tijdens een proefsessie bespreken we ook altijd het tijdsschema voor de dag zelf, zodat de rust op de trouwdag zelf bewaard blijft.
• Cadeau: een lipstick of -glos van UNG t.w.v. €19,90

GENERALE REPETITIE, THE WEDDING DAY & SPECIAL IN THE EVENING €250
Wil je in de avond, met het feest een extra touch up? Ook daar kunnen we voor zorgen! Na het diner en voor uw feest is dan de beste gelegenheid. De beautyspecialist komt na het diner terug op locatie, om er voor te zorgen dat je er op het avondfeest weer tip top uitziet. Kortom EXTRA verwennerij, en je hoeft je de hele dag geen zorgen te maken!
• Cadeau: een lipstick of -glos van UNG t.w.v. €19,90

WEDDING GUEST €55 (p.p)
Natuurlijk kan ook de moeder van de bruid, bruidegom, zussen en getuigen worden voorzien van een feestelijk make-up.
BRIDESMAID
Laat je bruidsmeisje(s) ook stralen! €20(p.p)
• Het epileren van de wenkbrauwen is bij alle arrangementen inbegrepen. Hier zullen we samen een aparte afspraak voor inplannen.
• Reiskosten t/m 20 km vanaf Uden zijn inbegrepen. Vanaf 30 kilometer bereken ik reiskostenvergoeding à €0,19 per gereden km.