terug naar categorieën
Valkengoed Wedding Fashion: trouwjurken en trouwpakken

‘Al ruim 35 jaar zorgt Valkengoed Wedding Fashion ervoor dat bruidsparen perfect gekleed gaan op hun grote dag!’

Hoort bij de mooiste dag van je leven niet een onvergetelijke outfit? Van droomjurk tot prachtig pak, van trouwlingerie tot opzienbarende bruidsaccessoires, bij Valkengoed in Amersfoort kunt je terecht voor het perfecte totaalpakket. Wij hanteren een breed assortiment trouwkleding en bruidsaccessoires voor zowel de vrouw als de man, van stralende kwaliteit tot exclusieve elegantie. Alle trouwkleding wordt op maat gemaakt door onze gediplomeerde coupeuses in eigen atelier.

Onze merken
Bij Valkengoed Wedding Fashion vind je exclusieve trouwmode van de mooiste nationale en internationale merken voor bruid én bruidegom, waaronder: Pronovias, Cosmobella, Modeca, Ladybird, Sincerity, Rembo Styling, Archetipo, Wilvorst, Cossmo, Immediate en vele andere.

Ons team beseft als geen ander dat het uitzoeken van de trouwkleding een bijzondere en spannende gebeurtenis is. Tijdens het passen, in een ontspannen sfeer, nemen we uitgebreid de tijd om te kijken wat bij jou past. We proberen verschillende accessoires uit, zodat je meteen het totaalplaatje ziet.

Dus ben jij opzoek naar jouw droomjapon of trouwpak? Wil je daarbij helder en deskundig advies? Maak dan nu bij ons vrijblijvend een pasafspraak op 033-4616229.

Onze stylisten helpen je graag.