terug naar categorieën

Gefeliciteerd! Jullie zijn verloofd!!

En nu?
Misschien heb je al een verborgen Pinterest bord waar je al jaren over aan het dromen bent. Of misschien hebben jullie nog geen enkel idee over welke stijl bruiloft bij jullie past.

Leuk, want nu kan de voorpret beginnen!

Gebruik Pinterest voor inspiratie, bezoek trouwbeurzen, schrijf op wie jullie zijn en waar jullie van houden en fantaseer dan over jullie ideale dag. Of misschien gaan jullie wel voor meerdere dagen? Iedere bruiloft is uniek en er is ontzettend veel keus.

Weddingplanner
Als weddingplanner helpen wij jullie om keuzes te maken en proberen we al veel voorwerk, o.a. vergelijken van leveranciers en zoeken naar trouwlocaties, voor jullie te doen. Zodat jullie je met het belangrijkste bezig kunnen houden: genieten van jullie liefde voor elkaar. Wij denken graag out of the box en wij vinden het belangrijk om te kijken wie het bruidspaar is en wat de persoonlijke tinten op jullie prachtige dag kunnen gaan worden.

Willen jullie de dag met een gezamenlijke borrel starten of misschien wel een uitgebreide lunch? Of zijn jullie geen feestgangers, maar houden jullie wel van heerlijk dineren? Niets is gek, alles kan, het is tenslotte jullie dag! Niet alleen de dag zelf is om van te genieten, maar ook de voorbereidingen er naartoe zijn net zo waardevol.

Ceremoniemeester
Op de dag zelf zijn wij graag jullie ceremoniemeesters. Als ceremoniemeesters houden wij onder andere toezicht op de tijdsplanning, checken we alle kleinste details en hebben wij korte lijntjes met de locatie en de leveranciers. Onze belangrijkste taak is dat wij oog voor jullie als bruidspaar hebben én dat we oog voor jullie gasten hebben. Zodat een ieder echt kan gaan genieten van jullie en van jullie prachtige dag.

Adviesgesprek
Vinden jullie het leuk om het regelwerk zelf in handen te houden, maar lopen jullie vast bij het maken van een draaiboek of bijvoorbeeld bij het zoeken naar een locatie? Onder het genot van een kopje thee (en chocolaatje) kunnen wij jullie in korte tijd inspireren en ondersteunen.

Vier de liefde

Voor ons is er niets mooiers dan bruidsparen helpen bij een liefdevolle dag. Wij vieren graag de liefde!