terug naar categorieën

Het trouwen, de liefde, het geluk en alles om de huwelijksdag heen, vind ik iets wonderbaarlijks.
Telkens, wanneer ik opnieuw een mooi liefdesverhaal van een stel te horen kreeg, vond ik het een kadootje dat ik deze liefde mocht verwoorden tijdens de ceremonie. Wat een voorrecht.
Dit zou ik elke dag wel willen doen, het liefdesverhaal vertellen van twee personen die hun liefde willen laten bezegelen met een huwelijk. Sinds april 2016 ben ik als BABS verbonden aan de gemeente Boekel. Wat een eer! Omdat ik het vak zo leuk vind en merkte dat bruidsparen de meerwaarde zien van een persoonlijke en unieke trouwceremonie ben ik me daar in gaan verdiepen.

Ik wilde het anders doen, veel verhalen vertellen, alle puzzelstukjes in elkaar laten passen tot een complete puzzel, kinderen erbij betrekken maar ook de ouders of opa en oma, die zo belangrijk zijn voor het bruidspaar, tijd voor live muziek, tijd voor het bruidspaar zelf. Zonder enige tijdsdruk of andere beperking. Het moet bruisen van de liefde met emotie en gevoel, dat zou mijn missie worden.

Vandaar het begin van “Spraak-Makend’..

Waar hou je van, natuurlijk van diegene waarmee jij de verbintenis aan wil gaan. Maar waar hou je van gaat verder, oftewel hoe wil jïj de ceremonie laten stralen. Daar gaat het om!

“Spraak-Makend”.