terug naar categorieën

Lief bruidspaar,

De muzikale invulling van jullie bruiloft is een wezenlijk onderdeel voor het succes ervan. Met een klein maar uitzonderlijk gemotiveerd team van 8 ervaren dj’s in combinatie met onze premium dj shows hebben we maar 1 doel: jullie feest tot een onvergetelijk succes te maken.

ONDERSCHEIDEND

Na jaren honderden bruiloften te hebben verzorgd vroegen wij ons zelf af: hoe kunnen we de ervaring voor al die mooie bruidsparen nog meer bijzonder maken. Wanneer je de kwaliteit van een dj, en standaard apparatuur en verlichting als basis vereiste neemt, waar valt dan nog winst te behalen? Afgelopen 10+ jaar hebben we geprobeerd om daarin voorop te lopen door live aspecten (saxofoon/percussie/zang) toe te voegen, hoogglans led en chesterfield meubelen te gebruiken en aanvullende zaken aan te bieden. Echter is deze vorm inmiddels meer regelmaat dan uitzondering.

Daarom kijken wij graag een stapje vooruit en hebben we onze Mylo Xoto dj show ontwikkeld. Alle boven genoemde onderdelen gegarandeerde kwaliteit alleen met een heel bijzonder en exclusief lichtdesign, waarmee we echt de WOW-factor bij u en uw gasten creëren.

We hopen jullie snel te ontmoeten, om jullie bruiloft tot een onvergetelijk feest te mogen maken.

Facts:

– 10 jaar actief

– Representatief en ervaren

– 1500+ boekingen

– 7000+ individuele gigs

– Volledig exclusieve maatwerk shows

– Alles in eigen beheer

– Wij “regelen” geen dj’s, wij zijn de dj’s

– Leeftijd van 28 – 39

– Compact team, “meer” is wat ons betreft zelden beter

– Compleet muzikaal maatwerk

– 1 boeking per dag per show (onze dag staat volledig in het teken van jullie bruiloft)

– Altijd een persoonlijke afspraak + onbeperkt aantal contactmomenten

– Laagdrempelig contact tot aan de bruiloft

– Volledig allround

Mooi meegenomen: bij onze nieuwe premium dj show Mylo Xoto krijgt u tijdelijk 50% korting op het special effect package. Vindt uw feest buitenom het weekend plaats (zo t/m do)? dan rekenen wij zelfs 25% korting op een complete full service dj show.