terug naar categorieën
Wedding DJ behoort al jaren tot één van de meest professionele en exclusieve sfeermakers binnen de Nederlandse trouwbranche. Wekelijks maken ze deel uit van een huwelijksdag en maken ze van elk bruiloftsfeest een onvergetelijk belevenis. Bruidsparen zijn keer op keer, zeer enthousiast over de samenwerking met Wedding DJ en evaluaties zijn altijd uitmuntend.
Wedding DJ beschouwt een bruiloftsfeest als een uiterst persoonlijke aangelegenheid en ze maken van elke samenwerking iets onvergetelijks. Elke bruiloft is uniek en iedere nieuwe samenwerking bijzonder.
Zeer gepassioneerd, een gigantisch inlevingsvermogen en een grenzeloos enthousiasme zijn enkele kenmerken die als géén ander horen bij Wedding DJ. Gedragen door een chique en stijlvolle set met een subliem geluidssysteem, in combinatie met een schat aan ervaring, maken van elk bruiloftsfeest een ware belevenis.
Iedere samenwerking gaat standaard vooraf aan een ‘vrijblijvend’ kennismakingsgesprek waarin gestructureerd alle wensen en verwachtingen worden besproken. Afgezien van het informatieve karakter is deze kennismaking ook voor heel veel bruidsparen zeer inspirerend. Wedding DJ staat erom bekend dat ze graag meedenken en bruidsparen verrassen met leuke tips en creatieve ideeën.