terug naar categorieën

Een professioneel bruidsfotograaf gespecialiseerd in het vastleggen van intieme destination weddings (oftewel bruiloften in het buitenland) en luxe elopements. Voor koppels die een epische bruiloft combineren met een vakantie met hun lievelingsmensen.

Mijn fotografiestijl is licht en dromerig, met een focus op journalistieke fotografie, zodat de authentieke connecties tussen bruidsparen, die trouwen op adembenemende locaties, voor altijd herinnerd kunnen worden door middel van volledig gepersonaliseerde fine art trouwalbums en op maat gemaakte wanddecoratie. Ik werk graag samen met bruiden en bruidegommen, zodat je herinneringen aan jullie bruiloft voor altijd bewaard blijven.

Ik heb een achtergrond in theater, regie, reizen, visuele cultuur en storytelling, won verschillende internationale awards, reisde naar 30+ landen en fotografeer sinds 10 jaar buitenlandse bruiloften (in inmiddels 18 verschillende landen). Hoewel ik gevestigd ben in Londen en Den Haag, vinden de meeste bruiloften die ik fotografeer plaats in Frankrijk en Italië…