terug naar categorieƫn

Alles in 1 stijl voor jullie grote dag
Yay, jullie gaan trouwen! Dit geweldige nieuws wil je natuurlijk zo snel mogelijk delen met al jullie vrienden en familie. Bij Yaydays helpen we je graag met het uitzoeken van de perfecte save the date & trouwkaart. Maar de uitnodigingen zijn natuurlijk niet het enige wat je nodig hebt voor jullie grote dag. Als groot fan van alles in 1 stijl vind je bij Yaydays het totale plaatje. Denk hierbij aan bijpassende sluitstickers, kaartjes voor de daggasten, rsvp, naamkaartjes, menukaartjes en welkomstborden.

Zelf aan de slag
Op de website zijn een hoop verschillende trouwhuisstijlen te vinden. Misschien zit er wel een ontwerp bij dat jullie direct aanspreekt en met wat kleine aanpassingen in de handige editor maak je de uitnodiging helemaal naar jullie wens. Zo kun je bijvoorbeeld de kleuren, lettertypes en zelfs illustraties zelf aanpassen en creƫer je jullie unieke stijl.

Klaar met het ontwerp? Bestel gemakkelijk een proefdruk voor thuis om het ontwerp nog even in het echt te beoordelen. Hierbij ontvangen jullie meteen een setje papiersoorten en enveloppen om uit te kiezen.

Samen aan de slag
Liever wat hulp bij het ontwerpen? Geen probleem! Een bestaand ontwerp in een ander formaat of verschillende stijlen met elkaar combineren? Stuur me even een berichtje en ik help jullie graag met het bedenken en uitwerken van jullie unieke trouwkaart.