terug naar categorieën

Award winnend trouwfotograaf voor avontuurlijke bruidsparen met humor

Yes, jullie gaan trouwen! Die ene dag in je leven waar al jullie lievelingsmensen samen komen en alles op zijn plek valt. Die dag wil je het liefst in een doosje stoppen om nooit meer te vergeten. Ik vind het daarom belangrijk om momenten vast te leggen zoals ze zijn. Zonder opsmuk maar puur, echt en uniek. Als je jullie trouwalbum straks doorbladert, ben je weer helemaal terug in het echte verhaal van jullie dag. 

Tijdens jullie bruiloft vang ik echte momenten in foto’s vol spontaniteit en emotie. Bij mij geen cheesy poses, jullie kunnen gewoon jezelf zijn en genieten van de dag. Ik ga zo onopvallend mogelijk te werk, maar weet juist daarmee de momenten te vangen die ertoe doen. Ik ben de rust wanneer je die nodig hebt, maar ook de eerste op de dansvloer!

Over Ymke
Vrolijk, spontaan, empatisch en groot fan van mensen die het leven niet te serieus nemen. Ik al 10 jaar trouwfotograaf, heb inmiddels meerdere internationale awards op mijn naam staan, maar ik vind het nog elke keer één groot feest om de liefde en alles wat daarbij hoort vast te leggen. Trouwfotografie is voor mij zoveel meer dan mooie plaatjes.

Of, zoals een van mijn bruidsparen het zo lief verwoordde in een review:
“Wat zijn wij blij dat Ymke onze fotograaf was! Dat ligt niet alleen aan haar vaardigheden als fotograaf, maar ze zorgt er ook voor dat je je op je gemak voelt. Ze maakt natuurlijke beelden: geen gelikte, aangezette of on-echte foto’s. Wil je foto’s om op Instagram te zetten met 10 filters eroverheen dan moet je niet bij haar zijn. Wil je iets tijdloos en iconisch dan ben je bij haar op het goede adres.”

Ik kijk er naar uit om meer te horen over jullie trouwplannen! Kan ik jullie helpen met een vraag of willen jullie alvast een kennismakingsgesprek inplannen, mail dan naar ymke@ymkefrijters.nl of stuur me een DM via Instagram.