terug naar categorieën

YOUR WEDDING MAGAZINE

HET SUPERLEUKE ALTERNATIEF VOOR JULLIE TROUWALBUM

Your Weddingmagazine zorgt dat jullie unieke weddingmagazine gevuld wordt met heel veel foto’s en verhalen van alles wat met jullie bruiloft te maken heeft.

Vanaf de voorbereiding ’s morgens tot en met het diner en feest in de avond. Daarnaast is er ruimte voor veel persoonlijke verhalen, wensen van gasten, speeches en songteksten.

En natuurlijk voor alle herinneringen om de bruiloft heen, zoals het huwelijksaanzoek en jullie huwelijksreis.

 

WIL JE OOK ZO’N SCHITTEREND WEDDING MAGAZINE OVER JE BRUILOFT?

Hoe heerlijk is het om met een kopje koffie op de bank na te kunnen genieten van jullie bruiloft? Alle foto’s te kunnen bekijken, de verhalen en wensen te lezen.

En nog een voordeel: je hoeft niet aan tafel te gaan zitten, zoals bij een groot album. Maar kan gewoon heerlijk, zoals bij een glossy, op de bank door jullie eigen wedding magazine bladeren.

 

KIES JE EIGEN STIJL

Er is keuze uit drie basisstijlen, die ieder verder aangepast worden aan de kleurstijl van jullie bruiloft. Het magazine moet immers vooral de sfeer en stijl van jullie bruiloft uitstralen.

De inhoud wordt gemaakt op basis van de gekozen stijl en nog persoonlijker gemaakt door het verwerken van de door jullie gebruikte themakleuren, eventueel gebruikte logo(‘s) en lettertype. Hierdoor wordt het echt jullie unieke weddingmagazine!

Kom de Wedding Magazines zelf bekijken tijdens de Trouwbeleving of neem een kijkje op de website.