Ceremonie

Jullie bruiloft moet een dag worden die perfect is, waar alle details kloppen en waarbij alles bij elkaar past. Bloemstyling mag hier natuurlijk niet aan ontbreken, het zorgt ervoor dat jullie bruiloft compleet is en helemaal in de sfeer die bij jullie past. 

Je bruiloft decoreren met bloemen is helemaal in!
Bruidsboeket

Hoe mooi is het als je bruidsboeket, de corsage en de aankleding van je bruiloft bij elkaar passen. Bloemen bij de ceremonie, in de backdrop of op de dinertafel om extra sfeer te creëren. Wij raden bruidsparen altijd aan om zowel het boeket als de bloemen van de styling bij dezelfde leverancier te regelen. Op deze manier past alles perfect bij elkaar. Deze blog met prachtige foto’s van een trouwceremonie, gestyled door Meesterlijk Geschikt, geven je inspiratie voor bloemstyling op jullie bruiloft.

Trouwceremonie
Corsage
Ceremonie

Foto’s door: Elaine Fotografie

Bloemstyling

Bruidsdecoratie is voor Meesterlijk Geschikt meer dan een standaard boeket en corsage. Een bruidsdecoratie vertelt jullie verhaal. Heel persoonlijk. Heel eigen. Heel puur. Het boeket kan in elke gewenste vorm en kleur gemaakt worden, waarbij jullie identiteit, kleding en uniekheid aan de basis staan. Geheel in overleg (op elke gewenste locatie) worden jullie wensen besproken en waar nodig geeft Meesterlijk Geschikt advies. Kerk, gemeentehuis, feestlocatie, trouwauto, bruidskindertjes….alles wordt aangepast aan het kleurenpallet en thema van jullie bruiloft. Want zeg nou eerlijk willen jullie ook niet z’n prachtige op elkaar afgestemde bruiloft?

Bloemstyling

Wat zijn de kosten?

Dat is een lastige vraag om antwoord op te geven. Als bruidspaar natuurlijk prettig om hier rekening mee te houden maar dit hangt natuurlijk volledig van jullie wensen af. Welke bloemen kiezen jullie bijvoorbeeld voor, bij welke settings wil je bloemen laten terugkomen en wat zou je nog meer aan styling willen. Meesterlijk Geschikt denkt hierin graag met jullie mee om voor ieder budget ook een passend voorstel te maken.

Wellicht is het voor jullie bruiloft mogelijk om de bloemen bij meerdere settings in te zetten. Meesterlijk Geschikt kan hier ook met jullie in meedenken en advies geven hoe je de beste combi kunt maken.”

Bloemstyling

Foto’s door: Serge Smulders 

Willen jullie nog meer inspiratie opdoen en kennismaken met de leukste bedrijven die jullie kunnen helpen om jullie bruiloft tot de mooiste dag van jullie leven te maken?

Bezoek dan eens de Trouwbeleving events en kijk hier of er binnenkort eentje bij jou in de buurt is!

Foto’s door: Serge Smulders