Op zondag 15 januari organiseerde we voor het eerst een Trouwbeleving bij Fletcher Hotel De Kalkovens in Huizen. Een gave locatie waar je buiten met uitzicht op de haven kunt trouwen en een spetterend feest kunt geven in een van de zalen. Het buiten trouwen zat er tijdens de real-life ceremonie helaas niet in dus vandaar dat de serre als ceremoniezaal werd gebruikt. Deze werd in een prachtige Botanical sfeer aangekleed door Droomevent en Bloemen en Meer.

Om half 1 was de eerste real-life ceremonie
Door een pad van mos en vetplantjes liep bruid Ilona naar voren waar Mario haar al opwachten.
Vooraf had het stel de jurk en het pak al gepast bij de Bruids Ambassade zodat alles perfect zat.

Tijdens de ceremonie verzorgde The Weddingsingers de live-muziek. Het is gebruikelijk om drie liedjes uit te zoeken die gespeeld worden tijdens binnenkomst, tekenen en wanneer jullie de ruimte weer verlaten. Live-muziek is dan echt een aanrader omdat ze goed in kunnen spelen op de situatie en het veel meer emotie met zich meebrengt.

De ceremonie werd verzorgd door Ingrid, van Ik Trouw Jullie. Deze gezellige zelfstandig trouwambtenaar zorgt ervoor dat jullie echt een unieke trouwceremonie hebben. Doordat ze meer tijd in de voorbereidingen kunnen steken wordt het een trouwceremonie die echt helemaal bij jullie past.
De ringen van Care Juwelier lagen in het mos in een prachtig ringendoosje van Droomevent zodat het helemaal in de stijl paste.

In de ochtend was Ilona al vroeg aanwezig zodat Saloua van Visazine een prachtige bruidskapsel kon maken en de make-up kon aanbrengen. Voor beide ceremonies had Ilona een andere look.

Na de ceremonie kregen alle toekomstige bruidsparen een weddingcocktail van de locatie aangeboden. Daarnaast konden ze een stukje van de bruidstaart van Micha en Diana’s Patisserie proeven. Aan Ilona en Mario de eer om het eerste stukje te snijden.


Deze prachtige foto’s zijn gemaakt door Dolf van Stijgeren bruidsfotografie.

Tijdens de tweede ceremonie droeg Ilona een prachtige jurk van New Styling Bruidsmode uit Hilversum.
Hieronder een impressie van de tweede ceremonie gemaakt door Merel Shoot IT.


Tijdens deze ceremonie werden de ringen van Custum Jewelry Eerden gewisseld. Guido kan jullie ringen helemaal op maat maken zodat jullie ringen ook echt jullie droomringen worden.

Na de ceremonie was het weer tijd voor taart. Deze keer werd de taart van Patisserie de Luxe aangesneden.
Een heerlijke bruidstaart met een leuke botanical look zodat deze weer helemaal in het thema paste.


Een van de bedrijven gemist? Hierbij de overige bedrijven nog even op een rijtje:
123bruiloftdj.nl

Bruiloftzuil

Fotokistt

De Koffietuktuk 

Hans Classic Cars

Suits at Sea