Wat leuk, jullie gaan trouwen! Dit wordt de mooiste dag van jullie leven en dat wil je natuurlijk laten vast leggen zodat jullie achteraf nog kunnen nagenieten! Een bruidsfotograaf zoeken? Je weet natuurlijk niet waar je moet beginnen maar wij van Trouwbeleving gaan je daarbij helpen!

Wat is jullie stijl?
Het is belangrijk dat de stijl van een fotograaf bij jullie wensen aansluit. Wil je bijvoorbeeld de traditionele trouwfotografie? Hierbij kun je klassiek geposeerde foto’s verwachten of de journalistieke trouwfotografie, hierbij wordt alles vastgelegd zoals het op dat moment ook écht gebeurd.

Bekijk eerst wat jullie stijl is door inspiratie op te doen op internet zoals bijvoorbeeld op Pinterest. Bekijk samen welke stijl jullie het mooiste vinden voor de trouwfoto’s. Hebben jullie je stijl gevonden? Ga dan op internet opzoek naar bruidsfotografen of neem een kijkje hieronder voor onze aanbevelingen.

 

Ga er een avondje voor zitten en bekijk zoveel mogelijk foto’s zodat jullie zeker weten dat de stijl van de bruidsfotograaf bij jullie past!

Het vinden van dé perfecte bruidsfotograaf.
Naast dat de stijl van de fotograaf bij jullie moet passen is het natuurlijk ook belangrijk dat het klikt tussen jullie. Hier kom je maar op een manier achter en dat is via een kennismakingsgesprek! Gelukkig biedt bijna iedere bruidsfotograaf vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan.

De bruidsfotograaf moet de mooiste dag van jullie leven vastleggen, het is dan ook erg belangrijk dat jullie het de fotograaf toevertrouwen.

Bij het kennismakingsgesprek hebben jullie de mogelijkheid om alles te vragen en om eventuele afspraken te maken over op welke locaties je foto’s wilt maken, wat de kosten zijn en op welke momenten de fotograaf aanwezig is op jullie bruiloft.

Onze aanbevelingen.
Wij begrijpen dat je niet weet waar je moet beginnen bij het zoeken van een bruidsfotograaf voor jullie bruiloft. Er zijn er ook zó veel! Dus wij zullen je alvast een stapje verder helpen met onze aanbevelingen voor bruidsfotografen. Neem eens een kijkje op deze pagina voor de fotografen waar wij graag mee samenwerken!

TIP: Het is belangrijk om zo snel mogelijk een datum te prikken voor jullie bruiloft, populaire fotografen zijn namelijk snel volgeboekt en dit wil je natuurlijk voorkomen.

Beeldmateriaal door:
Foto 1 door: Danny Janssen Fotografie 
Foto 2 en 3 door: Bureau Cocoon
Foto 4 door: Serge Smulders fotografie