Soms komen we super leuke bedrijven tegen die we absoluut met jullie moeten delen! Ook afgelopen weekend waren we weer op zoek naar leuke bedrijven en kwamen Mi Moneda tegen. Perfect voor bruidssieraden of super leuk als cadeautje voor je getuigen zodat ze de prachtige sieraden tijdens de bruiloft kunnen dragen. Want geloof ons deze sieraden maken je outfit compleet!

burning love

Mi Moneda, vanuit het Spaans vertaalt, mijn munt is gespecialiseerd in modieuze verwisselbare muntsieraden. Ze hebben keuze uit zilveren kettingen, armbanden, ringen en oorbellen. Hierin zijn Swarovski-kristallen, fijne kristalkwarts en elegante parels verwerkt dus glamour gegarandeerd op jouw bruiloft! Er zijn 350.000 combinaties te maken dus je raakt er nooit op uitgekeken. Extra leuk, je kunt de bruidssieraden ook personaliseren zodat ze als cadeautje een extra betekenis hebben.

Mi Moneda Munt

Neem bijvoorbeeld de Mi Moneda munt. Deze is ideaal te combineren omdat ze in alle kleuren te verkrijgen zijn en daarmee dus ook perfect als bruidssieraden. Heb jij bijvoorbeeld een kleurenthema doorgevoerd in je bruiloft? Dan is het natuurlijk super gaaf om een sierraad met deze kleur te dragen. Combineer de Mi Moneda hanger met een ketting uit de collectie en maak je look helemaal compleet.

Mi moneda armband

Of wat dacht je van deze prachtige armbanden? De Mi moneda armband kan je outfit namelijk helemaal af maken. We love it! Ga je voor goud, zilver of rosé? Alles is mogelijk en goed te matchen met een prachtige ketting. Zorg wel dat de stijl van de armband bij jou jurk past. Heb jij een prachtige prinsessenjurk kies dan een wat grotere romantische armband die bij deze stijl past. Wanneer je een vintage jurk hebt ga je weer eerder voor een subtielere armband.

Personaliseer de sieraden

Wij zien vaak dat bruidjes op zoek zijn naar een uniek cadeau voor hun getuigen of ceremoniemeester. Hoe leuk is het om ze een gepersonaliseerd sierraad te geven. Deze kunnen ze op de dag zelf dragen maar is natuurlijk ook perfect voor na jullie bruiloft en zo hebben ze altijd een aandenken aan deze mooie dag. Ze zijn dus niet alleen te gebruiken als bruidssieraden maar ook super leuk om als cadeau te geven. Benieuwd naar alle sierraden? Neem een kijkje op de website en laat je inspireren.