confetti
Yes, jullie zijn verloofd en druk bezig met de planning van jullie bruiloft! Nu is de vraag; hoe zorg je er nou voor dat jullie feest écht een knalfeest wordt? Wij vroegen het aan SKYFLY.
bruiloftsfeest

Jullie bruiloft is een dag om nooit meer te vergeten. Op deze dag moet alles tiptop in orde zijn. Natuurlijk wil je niets aan het toeval overlaten, ook niet tijdens het avondfeest. Boek daarom een professionele bruiloft DJ in die helemaal past bij jullie wensen en muzieksmaak. SKYFLY helpt jullie hier graag bij. Bij SKYFLY garanderen ze namelijk een ervaren en professionele bruiloft DJ tegen heldere all-in prijzen, 100% dansgarantie en altijd reserve DJ’s. Zodat jullie én jullie gasten volop kunnen genieten van het trouwfeest!

bruiloft DJ
DJ booth

Let this party started!

Jullie muziekvoorkeur staat altijd voorop tijdens het feest en is vooraf besproken met de gematchte bruiloft DJ.  En hoe leuk is het dat er tijdens het feest verzoeknummers kunnen worden aangevraagd door de gasten via de SKYFLY verzoekviltjes. Deze viltjes neemt de DJ mee en legt er ruim voldoende van neer, verdeeld in de zaal. Zo kunnen jullie gasten hun verzoeknummer opschrijven en deze aan de DJ geven. De bruiloft DJ zal het aangevraagde nummer draaien indien dit past bij het moment van het feest en bij de door jullie vooraf doorgegeven muziekvoorkeuren. Let’s Dance!

Dance like nobody is watching!

Het combineren van een bruiloft DJ met een live artiest geeft een bijzondere sfeer aan het trouwfeest, omdat er live opgetreden wordt in combinatie met de muziek van de DJ. Voor de combinatie van een DJ met een live artiest zijn er verschillende mogelijkheden. Je kunt namelijk kiezen uit een grote diversiteit aan combinaties met artiesten zoals een DJ met zangeres, een DJ met band, een DJ in combinatie met een saxofonist, een DJ met violist, DJ met Percussionist en zelfs een DJ met gitarist. Jouw persoonlijke voorkeur of misschien het thema van het feest zorgen voor de juiste keuze. Kun je niet kiezen tussen deze opties dan is er ook de mogelijkheid om voor SKYFLY Live te gaan, zodat je non-stop muziek hebt van de artiesten die jij wilt! Succes gegarandeerd!

saxofonist

Last but not least....

Nog net dat beetje extra toevoegen aan jullie knalfeest om de dag onvergetelijk af te sluiten? Confetti en/of streamers dragen enorm bij aan de sfeer! De spectaculaire streamer-uitbarstingen kan SKYFLY op verschillende manieren verzorgen; groots aangepakt en minitieus getimed met blowers vanaf een podium, of juist met kleine handbediende confettishooters die in het publiek zijn uitgedeeld. Willen jullie bijzondere vormen zoals hartjes, bloemen of vlinders? Geen probleem!

Op sommige locaties is ‘normale’ confetti niet langer toegestaan. De SKYFLY streamers (brede serpentines) zijn hiervoor een prachtig alternatief. Gekleurde stroken papier schieten door de lucht en zijn na het evenement heel eenvoudig op te ruimen. Daarnaast zijn de streamers zo ontwikkeld dat de stroken niet afgeven. Perfecte match toch?

Tip: Check snel de video om alvast in de sfeer te komen! 

Zijn jullie helemaal enthousiast geworden? Neem dan snel contact op met SKYFLY! Wij weten in ieder geval zeker dat jullie een onvergetelijk trouwfeest zullen krijgen!