bruiloftbedankjes

Jullie hebben maandenlang toegeleefd naar jullie bruiloft, net zoals jullie gasten! Om jullie dierbare te laten weten dat jullie het super fijn vonden dat zij aanwezig waren op jullie bruiloft én deze dag samen met jullie hebben gevierd en onvergetelijk hebben gemaakt is het fantastisch om de avond af te sluiten met bedankjes voor jullie gasten! Geen idee wat jullie als bedankje kunnen geven aan jullie gasten? Wij gaan jullie helpen!

Tastbare herinnering voor jullie gasten

Bruiloft bedankjes zijn niet zomaar kleine cadeautjes, ze zijn een tastbare uiting van jullie waardering voor de aanwezigheid, steun en liefde die jullie hebben ontvangen op jullie bruiloft. Zonder jullie gasten was het feest immers niet compleet! Het zijn mini-herinneringen die jullie gasten kunnen koesteren als een symbolische verbinding met de fantastische dag die jullie samen hebben gedeeld. Hoe leuk is dat?

Tip 1: Gepersonaliseerde bedankjes

Hoe tof is het om jullie bedankjes voor de gasten te personaliseren met jullie namen en de trouwdatum? Dit kan variëren van gegraveerde sleutelhangers tot bedrukte koekjesverpakkingen.

Tip: Ga in overleg met degene die jullie trouwkaarten heeft ontworpen. Zij kunnen jullie huisstijl doortrekken in de bedankjes. Houden wij van! Nog geen leuke leverancier gevonden? Check dan bijvoorbeeld Marjolein Vormgeving! 

Tip 2: Bedankjes die jullie gasten elke dag kunnen gebruiken!

Kies bedankjes die jullie gasten echt kunnen gebruiken, zoals gepersonaliseerde mokken, een kurkentrekker, flesje olijfolie, kaarsen of zelfs zakjes met bloemenzaadjes als symbool van groei, net zoals jullie liefde voor elkaar 😉 (love is in the air ;))

Een weckpotje van Thnx is ook een super leuk & uniek idee! Het is een weckpotje gevuld met zaaitablet en bloemzaadjes naar keuze. De wikkel van het potje kan volledig gepersonaliseerd worden. Perfect passend bij bijvoorbeeld een duurzame bruiloft! Of wat dachten jullie van heerlijke geurstokjes? 

Tip 3: Capture the moment!

Verwerk foto’s van jullie trouwdag in de bedankjes. Denk aan fotolijstjes, magneten of zelfs kleine fotoalbums die jullie gasten kunnen vullen met hun favoriete herinneringen. Wat wij ook altijd erg leuk vinden is een photobooth waarbij je kunt kiezen voor strips zodat zowel jullie áls de gasten een direct afgedrukte foto mee naar huis kunnen nemen. Deze foto’s zul je in elk huis terugvinden als herinnering. Opzoek naar een toffe photobooth? Kijk dan eens bij Feestphotobooth of Fotokist! 

photobooth

Foto: Studio Trix

Tip 4: Liefde gaat door de maag

Laat jullie gasten genieten van heerlijke bedankjes, zoals handgemaakte chocolaatjes (misschien wel met jullie logo? back to TIP 1 ;))!, gepersonaliseerde koekjes of zelfs kleine flesjes met jullie favoriete lokale honing, olijfolie of drankje!

Denk bijvoorbeeld ook eens aan gepersonaliseerde Toblerone repen, deze heerlijke chocoladereep is een smakelijke afsluiter van je bruiloft. Het is mogelijk om je eigen ontwerp/tekst op de verpakking te zetten. Zo maak je het ook nog persoonlijk! Benieuwd? Klik dan hier! 

Trouwen jullie bijvoorbeeld met een Italiaans thema? Dan is limoncello natuurlijk heel toepasselijk! Gaan jullie voor een all out kleurrijke bruiloft? Laat de koekjes, flesjes of een ander bedankje dan helemaal aanpassen in jullie kleurenthema. Voor elke stijl is iets super vets te bedenken!

bedankje bruiloft