trouwbeurs

Joehoe, we kunnen weer los! Na 1,5 jaar kunnen we jullie weer gaan inspireren tijdens de Trouwbeleving events. Onze agenda is compleet! Het komende seizoen kunnen jullie genieten van twaalf verschillende trouwbeleving events door heel Nederland. Naar welk event komen jullie? Wij garanderen jullie, je gaat bomvol inspiratie weer naar huis.

bruidstaart

Inspiratie opdoen tijdens Trouwbeleving

Een trouwbeurs, misschien niks voor jou? Trouwbeleving wel! Geen stoffige beurshallen, verkooppraatjes en banners. Nee, Trouwbeleving is een beurs vól inspiratie met de allerleukste leveranciers voor jullie bruiloft, een belevingsplein met live Q&A’s, live muziek en een mogelijkheid tot het maken van een moodboard voor jullie bruiloft met natuurlijk hulp van ons! Twee keer per dag kun je ook een real life ceremonie bijwonen waardoor jullie extra veel leuke ideeën kunnen verzamelen voor jullie ceremonie. Dat wil je, toch? Welk Trouwbeleving event komen jullie bezoeken?

fotograaf

Foto’s: Demi’s Design

trouwbeurs

Meld je gratis aan & ontvang een toffe goodiebag vol inspiratie!

Aanmelden is gratis en kan via onze website. Meld jij jullie aan bij de eerste 100 (regionaal event) of eerste 200 (XL events) bruidsparen? Dan ontvang je bij de ingang een toffe goodiebag vól inspiratie. Denk aan het nieuwste Bruid Magazine, cadeautjes van de leukste leveranciers, een handige checklist en nog veel meer. En hoe handig, in dit leuke tasje verzamel je alle informatie die je deze dag hebt gekregen. Zien we jullie daar?

flowerwall
Over Trouwbeleving
Bij Trouwbeleving draait alles om, de naam zegt het al: Beleven.

Tijdens de Trouwbeleving events staat beleving van jullie bruiloft centraal en elk bedrijf dat zich hier presenteert laat jullie hun producten beleven. De trouwlocatie vormt het decor voor een unieke trouwbeleving voor de aanstaande bruidsparen door deze te laten zien als op een trouwdag. De locatie is volledig aangekleed, dinertafels zijn ingedekt en er is twee keer op de dag een real life ceremonie. Beleef, proef en geniet op één van de trouwbeurzen die worden gehouden op bijzondere, unieke en romantische locaties verspreid over Nederland. Al onze trouwbeurzen zijn gratis te bezoeken.

Meer weten over de data en locaties van de Trouwbeleving events? Klik dan hier.
Geïnteresseerd om als bedrijf deel uit te maken van één van de events? Neem contact met ons op.