videograaf

Een trouwvideograaf is echt een meerwaarde voor een blijvende herinnering van jullie dag. Een terugblik op jullie bruiloft die veel te snel voorbij is gevlogen. Zeg eerlijk; dat willen we toch allemaal? Een trouwfilm wordt sneller bekeken dan een trouwalbum. En hoe speciaal: Carola van Vos Belevingen levert de film in een videoboek, die je makkelijk kunt meenemen en zo kun je óveral jouw trouwvideo (vol trots) laten zien. Super handig!

Lees hieronder verder wat de voordelen zijn van een videograaf!

Maak kennis met Carola

Op de dag zelf is Carola zo onopvallend mogelijk aanwezig om jullie dag vast te leggen. Op die manier hebben jullie en jullie gasten niet door dat ze gefilmd worden en krijg je de meest oprechte en spontane momenten in jullie trouwfilm. Carola zorgt ervoor dat juist die momenten vast worden gelegd die je niet in jullie draaiboek terug kan vinden. Natuurlijk kijk je naar jullie first look en JA-woord, maar juist die momenten die spontaan gebeuren, vergeet je ook zo ontzettend snel.

De juiste klik

Een blijvende en bewegende herinnering aan jullie fantastische bruiloft. Jouw verloofde die jou liefdevol aankijkt. Je vader dansend op beeld, die je in al die jaren nog nooit hebt zien dansen. Die stoere broer die stiekem tocht wel tranen wegpinkt (al ontkent hij het ongetwijfeld).  Dat zijn de momenten die jullie trouwvideo zo onmisbaar maken.

Van te voren plan je een kennismakingsgesprek in met Carola. Zo kunnen jullie aangeven wat jullie wensen en verwachtingen zijn van de video. Ook leer je Carola beter kennen en zo voelen jullie beide of de klik aanwezig is. Het is namelijk erg belangrijk dat er van twee kanten een goede klik is zodat jullie uiteindelijk voor het allerbeste resultaat kunnen gaan! Mocht de klik er inderdaad zijn volgt er een offerte op maat en pas daarna maken jullie de keuze of Carola jullie dag(en) mag vastleggen.

trouwvideograaf

Fotograaf: Patricia Stello

Get inspired

Zoeken jullie nog een trouwvideograaf voor jullie dag en spreekt de stijl en werkwijze van Carola van Vos Belevingen jullie aan? Neem dan zeker even contact op voor een vrijblijvende kennismaking. Ook is Carola aanwezig op de Trouwbeleving op 15 januari in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Ideaal moment om kennis met haar te maken en meer voorbeelden van haar films te bekijken!