Yes, 2020 is van start en we hebben weer heel veel leuke trouwbeurzen in Nederland van Trouwbeleving op de planning staan. Dus zijn julie verloofd en weten jullie niet waar jullie moeten beginnen of waar jullie de leukste leveranciers uit de regio kunnen vinden? Check dan deze blog en bezoek een van de Trouwbeleving events in 2020.  Wij hebben ze alvast voor jullie op een rijtje gezet! Alle events zijn gratis toegankelijk.

backdrop

Trouwbeleving XL @ Zwitsal Fabriek Apeldoorn

Op zoek naar bedrijven uit de trouwbranche waar jullie als bruidspaar inspiratie kunnen ophalen? Wij hebben in de regio gekeken naar passende leveranciers voor jullie bruiloft. Kom gratis langs tijdens het Trouwbeleving XL event op zondag 26 januari en laat je verrassen!

Trouwbeleving @ De Helden van Kien

Wij organiseren op de unieke locatie midden in het mooie Streekpark de Kienehoef in Sint Oedenrode een trouwbeurs waar je jouw trouwdag van begin tot eind kan vieren. Om jullie een duidelijk beeld te geven welke mogelijkheden deze trouwlocatie heeft, is dit romantisch stukje bos bij mooi weer volledig aankleed als trouwlocatie. Kom jij ook gratis langs op zondag 9 februari?

koffie tuk tuk

Trouwbeleving XL @ Loods 6 Amsterdam

Op de prachtige, industriële locatie in Loods 6 te Amsterdam zal er om 12.30 en 15.00 een real-life ceremonie plaatsvinden die jij van dichtbij kan meemaken. Het Trouwbeleving XL Event op 16 februari wordt groots aangepakt waarbij je kunt zien wat een trouwambtenaar voor jullie als bruidspaar kan betekenen.

Trouwbeleving XL @ Tramkade Den Bosch

Op zoek naar stylingtips voor jouw bruiloft maar nog niet het juiste trouwbedrijf gevonden? Bij de Tramkade – Kaaihallen in Den Bosch kun je gratis het Trouwbeleving XL event bezoeken op zondag 1 maart waar er speciaal voor jou stylingtips aanwezig zullen zijn. Tijdens deze bruidsbeurs kun je beleven en ervaren hoe een bruiloft georganiseerd wordt en wat er nodig is om jullie trouwdag onvergetelijk te maken.

Trouwbeleving @ Fletcher Hotel De Mallejan

Ervaar en verzamel ideeën voor jullie grote dag, de bruiloft! Tijdens het gratis Trouwbeleving event bij Fletcher hotel de Mallejan in Vierhouten op zaterdag 7 maart zijn de leukste regionale bedrijven aanwezig om jullie te inspireren.

Trouwbeleving @ Kasteel Erenstein

Ben jij ook zo benieuwd naar een trouwlocatie op een van de mooiste kastelen in Nederland? Op zondag 8 maart zal het gratis Trouwbeleving event plaatsvinden bij Kasteel Erenstein aan de rand aan de Anstelvallei. Geniet van de schitterende barokke kasteeltuin met vijverpartijen en fonteinen.

Trouwbeleving @ Slot Moermond Renesse

Slot Moermond ligt met haar brede oprijlaan en mooie gracht op het prachtige Landgoed Moermond in provincie Zeeland. Slot Moermond is één van de officiële trouwlocaties van Fletcher Hotels waarbij het jawoord gegeven kan worden in de trouwzaal ‘De Ridderzaal’. Op zaterdag 14 maart kun je tijdens het Trouwbeleving event genieten van de heerlijke bruidstaart na de ceremonie en proosten op de verloving van jullie samen.

Trouwbeleving @ De Landgoederij

Jullie bruiloft komt steeds dichterbij en jij bent nog opzoek naar je droomjurk, die ene fotograaf of een hippe photobooth? Op zondag 15 maart wordt er in de regio Utrecht bij de Landgoederij in Bunnik het gratis Trouwbeleving event georganiseerd. Laat je inspireren zodat er niets ontbreekt aan jullie droomdag!

Ben jij de een van de eerste 100 bezoekers bij een Trouwbeleving event óf een van de eerste 200 bezoekers bij een Trouwbeleving XL event die zich aangemeld heeft via een inschrijfformulier op de website? Dan ontvang je een leuke goodiebag vol magazines, inspiratie, goodies en tips! Meld je snel aan! 

 

Foto’s door: Leonne Photography, Bureau Cocoon