Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! Tijdens jullie bruiloft moet natuurlijk alles zijn zoals het was in je dromen. Die droomjurk heb je al heel lang in je hoofd of juist niet? Hoe begin je de zoektocht naar die perfecte jurk? Daar gaan wij van Trouwbeleving je bij helpen! 

Wat voor trouwjurk past bij jou?
Er zijn natuurlijk heel veel verschillende jurken maar welke stijl past nu precies bij jou? Laten we eens beginnen met een paar vraagjes, op de site van Bruid en Bruidegom kun je een test doen om erachter te komen wat jouw droomjurk is! Misschien heb je al een heel album vol met droomjurken of misschien heb je nog geen idee wat je wilt? Ga dan eens rondkijken op internet om inspiratie op te doen, neem bijvoorbeeld een kijkje op Pinterest en maak een bord aan om al jouw droomjurken te bewaren. Natuurlijk is het ook erg leuk om dit af en toe samen met je aanstaande te doen, zodat jullie kunnen zien of jullie dezelfde smaak hebben.

Opzoek naar jouw perfecte trouwjurk!
Yes eindelijk! Het shoppen kan beginnen maar waar begint de zoektocht? Neem eens een kijkje op onze site voor een uitgebreid aanbod aan bruidsmode zaken of neem een kijkje in je eigen regio. Voordat je gaat beginnen is het erg belangrijk dat je een budget in je hoofd hebt zodat jij, maar ook de bruidsmode zaak, hier zoveel mogelijk rekening mee kan houden. En niet te vergeten, je collectie foto’s van bruidsjurken moet je meenemen zodat de verkoopster een idee heeft van jouw stijl.

Samen is veel gezelliger dan alleen! Dus neem gezellig je (schoon)moeder, zussen of vriendinnen mee!

Maar voor je aanstaande blijft het natuurlijk een verrassing, hij mag nog wachten tot jullie bruiloft! Daarnaast is het belangrijk dat je alle opties openhoudt, probeer zoveel mogelijk trouwjurken en ontdek de verschillende modellen en stijlen! Wanneer jullie tegelijkertijd in koor ‘WAUW’ roepen, dan weet je dat jij dé droomjurk hebt gevonden! En vergeet vooral niet te genieten!

Als kers op de bruidstaart…
Tenslotte hebben wij nog een hele leuke verrassing voor jullie! Om je zoektocht naar dé perfecte droomjurk nog iets gemakkelijker te maken verloten wij, in samenwerking met Le Michel Buidsmode, twee waardebonnen van maar liefst €450,-. De waardebonnen worden verloot onder de bezoekers van het Trouwbeleving event op 30 september in de Koekbouw in Veghel.

Dus zet 30 september in je agenda en laat je inspireren op de trouwbeurs! Neem voor meer informatie over het event een kijkje op de site van Trouwbeleving.

En wie weet ga jij met een waardebon van €450,- naar huis,
hoe te gek is dat!!

Foto van: Bruidshuis Diana