Hadden jullie een super tof, origineel, romantisch of avontuurlijk huwelijksaanzoek? Deel jullie verhaal en deel dit met al jullie vrienden en familie! De website Origineel Huwelijksaanzoek maakt een toffe blog van jullie aanzoek, die je vervolgens heel gemakkelijk kunt delen. Overtuigd? Deel dan nu het aanzoek!

Benieuwd naar andere verhalen! We hebben een paar super leuke huwelijksaanzoeken voor jullie eruit gezocht! En wie weet doe je er nog inspiratie op voor je eigen huwelijksaanzoek.

We waren met nog een stel een dag naar Parijs gegaan. Leuke dag gehad en opeens… daar ging hij op z’n knieën voor de Eiffeltoren. Ik zei natuurlijk jaaa! We hebben erna een geweldige dag gehad!

Huwelijksaanzoek bij de Eiffeltoren – Lian en Djessie

Omdat we twee meiden zijn was de taakverdeling over wie nou wie zou vragen onduidelijk. Ze heeft wel een paar keer genoemd dat zij mij zou vragen en dat er foto’s van gemaakt zouden worden. Het kwam niet eens in haar op dat ik haar ook zou kunnen vragen. Ik dacht er stiekem al een half jaar serieus over na om haar te vragen, maar ik hakte nooit de knoop door. Ik dacht dat het over een paar jaar wel zou gebeuren. Op mijn werk raakte ik aan de praat met een jongen die verloofd was en hij….

Huwelijksaanzoek bij het Gardameer – Kim en Dominique


Al vanaf ons eerste gesprek wist Rick dat ik een groot fan ben van Disney. In de zomer van dit jaar gingen we met mijn ouders en zus op vakantie naar Florida. We zouden daar ook een dag naar Disney World gaan. Achteraf bleek dat Rick al maanden van plan was om mij daar ten huwelijk te vragen. Hij vroeg toestemming aan mijn ouders en kreeg deze. Toen hij een keer pizza ging halen met mijn vader, heeft hij ook..

Huwelijksaanzoek bij Disney – Jolanda en Rick

Omdat we 10 jaar samen waren, wilden we iets bijzonders gaan doen. Mijn grootste wens was het Noorderlicht zien. Jarno was een paar jaar geleden voor zijn werk naar Noorwegen geweest en wilde het land graag aan mij laten zien. Bij het reisbureau boekten we er trips bij. We zouden
met honden gaan sleeën, rendieren knuffelen, walvissen bekijken en op de dag van ons 10 jaar jubileum, het Noorderlicht bekijken.

Huwelijksaanzoek bij Noorderlicht – Verona en Jarno

Bekijk meer huwelijksaanzoeken op Origineelhuwelijksaanzoek.nl