bruidegom

Jullie zijn verloofd! Na het huwelijksaanzoek is het tijd om alles te gaan regelen. Waar het heel vaak om de bruid gaat geven wij ook graag alle aandacht aan de bruidegom! Wij geven drie tips voor de bruidegom en een berg inspiratie voor accessoires bij jouw trouwpak.

1. Accessoires voor de bruidegom

Heb jij al nagedacht over de accessoires bij je trouwpak? Bij Trendhim ontwerpen en verkopen ze accessoires voor mannen! Shop hier de tofste accessoires zoals stropdassen, vlinderstrikjes, manchetknopen en nog veel meer! En het allerleukste is: Wij mogen een van jullie blij maken met een shoptegoed t.w.v. €100,-! Ben jij benieuwd hoe je hier kans op maakt? Check snel onze facebookpagina!

Bij mannen accessoires gaat het niet alleen om de aankleding bij speciale gelegenheden. Het gaat niet om foefjes of om er perse goed uit te moeten zien. Het gaat erom je verhaal te vertellen en uit te drukken waardoor jij jezelf bent. Een manier om dat te doen is door middel van de kleinere dingen die je draagt – accessoires.

bruidegom

Trendhim ontwerpt kwaliteit accessoires voor mannen die modieus en betaalbaar zijn. Zij hebben op dit moment 13 merken in hun assortiment en meerdere collecties per jaar. Daarnaast hebben we een nog steeds groeiend aanbod van artikelen om jou te helpen het meeste uit je bestelling te halen! 

Met hun Scandinavische roots en een hoofdkantoor in Denemarken ben je bij Trendhim op de juiste plek! Ben je benieuwd geworden? Check snel de website en doe mee aan de winactie.

stropdas

2. De ochtend van de bruiloft

Ook voor de bruidegom is de ochtend van de bruiloft natuurlijk best wel spannend, dus waarom nodig je niet je beste vrienden of mannelijke familieleden die dicht bij je staan uit om deze ochtend met jou te delen? Ontbijt samen, deel herinneringen, zorg dat jullie outfits perfect zitten en proost samen op een geweldige dag!

P.s. vergeet jouw mannelijke gasten ook niet te informeren over de bovenstaande toffe accessoires!

3. Whiskey & Sigaren

sigaren

En als het dan zover is; is het te gek om te zorgen voor een whiskeybar met sigaren voor de mannen! Want ja; wat is er beter dan samen met de andere mannen whiskey te drinken en sigaren te roken tijdens deze feestelijke dag? Daarnaast kun je ook de tofste foto’s maken bij deze bar met jouw vrienden en mannelijke familieleden!

strikje bruidegom